Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019
česká

Houbařka - 20%
(10x)
Co všechno skrývá mycelium? Román Houbařka je příběh předem neúspěšného pokusu utéct traumatu.
česká
Ukázky

Houbařka

249 Kč
199 Kč
Dívka, která si hrála s ohněm - 20%
(10x)
Druhý díl trilogie Milénium odkrývá minulý a současný život Lisbeth Salanderové, tajemné punkerky a hackerky, kterou čtenáři znají již z prvního dílu.
česká
Ukázky

Dívka, která si hrála s ohněm

199 Kč
159 Kč
Deník japonské manželky - 20%
(2x)
Když se Veronika poprvé seznámila se spolužákem z Japonska, neměla ani tušení, že se do něj zamiluje a za několik let s ním odletí do Tokia, kde mu porodí syna a začne žít jako skutečná Japonka.
česká
Ukázky

Deník japonské manželky

189 Kč
151 Kč
Dům na samotě - 20%
(6x)

Další napínavá detektivka od dvojnásobné držitelky Ceny Jiřího Marka Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích.

česká
Ukázky

Dům na samotě

279 Kč
223 Kč
Křišťálový klíč - Falknovská huť
(8x)
Nová historická sága Vlastimila Vondrušky se odehrává v době od třicetileté války až do revolučního roku 1848, kdy bylo zrušeno poddanství jako poslední bašta feudalismu.
česká
Ukázky

Křišťálový klíč - Falknovská huť

299 Kč
Ve stínu magie - 20%
Magie je bezvadná věc. Můžete si přičarovat štěstí, zdraví nebo sukubu, která vám bude po vůli. Ale taky se všechno může v jednom okamžiku zvrhnout a vy proti sobě poštvete síly, které jsou tak staré a temné, že vás mohou přivést k šílenství.
česká
Ukázky

Ve stínu magie

299 Kč
239 Kč
Zřídla - 20%
Vítejte v magickém světě, který by klidně mohl být tím naším.
česká
Ukázky

Zřídla

189 Kč
151 Kč
Zvuk slunečních hodin - 20%
(3x)
Román vynalézavým způsobem spojuje několik rovin a časových pásem - Baťův Zlín, Indii třicátých let, poválečnou Ameriku.
česká
Ukázky

Zvuk slunečních hodin

209 Kč
167 Kč
Život a jiné nesrovnalosti - 20%
(1x)

Kniha o údivu nad nevšedností všedního života… Krátké texty mapují autorčin běžný život od půvabných projevů ženské marnivosti přes prožitky z cestování, sportování, čtení, zaujetí vlastní prací redaktorky a překladatelky až po výchovu dětí a hlubší zamyšlení o paradoxech života. Její tichý a nenápadný humor zůstane dlouho v podvědomí čtenáře. Svět Michaely Škultéty je světem, ve kterém čtenář rád pobude, a do své reality se pak vrátí osvěžen a pln úsměvně zdrženlivého optimismu. M. Třeštík

česká
Ukázky

Život a jiné nesrovnalosti

189 Kč
151 Kč
Sítě - 20%
(4x)
Tři příběhy o tom, jak nízké sebevědomí ovlivňuje náš život.
česká
Ukázky

Sítě

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 645 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 65 > >>