Nejprodávanější e-knihy - říjen 2019
ekonomie

Stroj na peníze 1. - 20%
Tato kniha vznikla přepisem seminářů pro prodejce. Dozvíte se, že námitkám se dá předcházet, pokud dokážete odhadnout chovaní zákazníka.
ekonomie
Ukázky

Stroj na peníze 1.

79 Kč
63 Kč
Inteligentní investor - 20%
(5x)
V knize nejvýznamnějšího investičního poradce 20. století se dozvíte od nejzasvěcenějšího „guru investování“, jak se jako investor, makléř nebo investiční poradce vyhnout závažným chybám a jaké dlouhodobě úspěšné strategie při investování uplatnit.
ekonomie
Ukázky

Inteligentní investor

637 Kč
510 Kč
Manažerská psychologie - 20%
Znalosti psychologie jsou často podceňovány. Mnozí ekonomové považují za nejdůležitější schopnosti analytické a finanční. Technici zase preferují technické nebo technologické aspekty a tímto přístupem vnímají i spolupracovníky.
ekonomie
Ukázky

Manažerská psychologie

407 Kč
326 Kč
Odložená daň z příjmů - 20%
Vysvětluje metodiku, jak odložit daň z příjmů, která vyplývá z přechodných rozdílů mezi účetními náklady a náklady uznávanými jako výdaje na dosažení, zajištění a udržení příjmů.
ekonomie
Ukázky

Odložená daň z příjmů

135 Kč
108 Kč
Firemní strategie pro praxi - 20%
Ať už jste manažer nebo majitel malé či střední firmy, nahraďte konečně pouhý dlouhodobý plán své firmy skutečnou podnikatelskou strategií, která vám pomůže úspěšně a dlouhodobě působit na trhu a zvítězit nad konkurencí.
ekonomie
Ukázky

Firemní strategie pro praxi

246 Kč
197 Kč
Inventarizace v praxi - 20%
Uznávaný odborník odpovídá na všechny možné otázky — provede vás všemi povinnostmi, které souvisejí s prováděním inventarizace majetků a závazků v praxi účetních jednotek.
ekonomie
Ukázky

Inventarizace v praxi

220 Kč
176 Kč
Jak začít multilevelmarketing - 20%
Od počátku mého působení v multi - level marketingu (dále jen MLM) slýchávám o problémech, které mají lidé vstupující do našeho obchodu. I já jsem měl, ale po delší době jsem zjistil, že jsem si je vytvářel sám.
ekonomie
Ukázky

Jak začít multilevelmarketing

79 Kč
63 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 67 položek
<< < 1 .. 5 6 7