Nejprodávanější Kniha - říjen 2019

Creme brulée a panna cotta
Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu.

Creme brulée a panna cotta

233 Kč
Druhotný sexismus
Kniha, o které se na Gender Studies neučí. Rukověť emancipovaného muže k důstojné sebeobraně mužství.

Druhotný sexismus

385 Kč
Etudy pro malý buben
Etudy představují elementární výukový materiál pro zvládnutí hry na malý buben. Autor záměrně nerozlišuje mezi přípravou ke hře populární a taneční hudby a hrou v symfonickém orchestru.

Etudy pro malý buben

215 Kč
Exotem na této zemi
(1x)
Kniha známého salesiánského kněze a pedagoga, „pastýře undergroundu“, je putováním po stopách Božího milosrdenství na této zemi.

Exotem na této zemi

179 Kč
Hovory s Bohem I.-III.
(1x)
Bestseller, ve kterém autor formou dialogu s Bohem hledá odpovědi na základní otázky víry, života a smrti.

Hovory s Bohem I.-III.

448 Kč
Kafka 1 - Rané roky
(5x)
První část třídílné biografie o životě a díle jednoho z největších, nejznámějších a nejčtenějších autorů světové literatury, pražského německy píšícího spisovatele Franze Kafky (1883–1924) je rozsahem i významem monumentální a výjimečná.
Ukázky

Kafka 1 - Rané roky

583 Kč
Knížka
(1x)
Knížka je knížka, která vám na každé stránce poví, co s ní máte udělat. A pokud ji poslechnete, pochopíte, že máte v ruce opravdu neobyčejnou knížku.

Knížka

179 Kč
Konec hlídky
(1x)
Napínavý román Konec hlídky je velkolepým závěrem detektivní trilogie, která se stala bestsellerem deníku New York Times a jejíž první dvě části – Pan Mercedes a Právo nálezce –v nakladatelství Beta nedávno vyšly.

Konec hlídky

360 Kč
Maturita Solutions 3rd Edition Pre-Int Teacher´s Pack
The Solutions Teacher's Pack, consisting of the Print Essentials Teacher's Book and the Teacher's Resource Disk, is full of essential lesson information and additional resources for teachers to use in class.

Maturita Solutions 3rd Edition Pre-Int Teacher´s Pack

614 Kč
Narcismus - vnitřní žalář
Zkušený německý terapeut Heinz-Peter Röhr se ve své knize zabývá osobitým způsobem vzniku této poruchy, jejím průběhem a naznačuje možnosti jejího překonání. Za východisko si autor zvolil kuriózní pohádkový příběh bratří Grimmů "Železná kamna".

Narcismus - vnitřní žalář

233 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>