Nejprodávanější Kniha - listopad 2019
svět

Gurmán v Paříži - 11%
Komplexní průvodce po opravdu dobrých restauracích města na Seině. Autor se dělí o svůj osobní výběr 102 nejlepších restaurantů, z nichž každý vylíčil ve vtipných a živých popisech. Jsou nepostradatelné pro nalezení vynikajícího jídla i požitku.
svět

Gurmán v Paříži

449 Kč
399 Kč
Sahara
Výpravná obrazová kniha přináší poutavé vyprávění antropologa Jana Jelínka o životě, krajině a prehistorickém umění centrální Sahary. Text bohatě doplňují fotografie Michala Tůmy.
svět

Sahara

842 Kč
O Egyptě, Arábii, Palestině a Galileji I. - 11%
Svazek přináší paralelní latinsko-českou edici části I. dílu obsáhlého Itineraria františkánského misionáře Remedia Prutkého z poloviny 18. století.
svět

O Egyptě, Arábii, Palestině a Galileji I.

441 Kč
392 Kč
Pražský poutník aneb Prahou ze všech stran - 11%
(3x)
V bohatém výběru turistických průvodců Prahou je stále ještě dosti vzácná publikace, která by důvěrně oslovila nejen návštěvníka našeho hlavního města, ale i rodilého Pražana.
svět

Pražský poutník aneb Prahou ze všech stran

252 Kč
224 Kč
Prahou podél potoků (a dvou řek) - 6%
(1x)
Kniha, popisující trasy podle zhruba 30 pražských potoků, navazuje na ukončený seriál, který vycházel před rokem 2006 v časopise Cykloturistika a který byl věnovám cykloturistice podél pražských vodních toků.
svět

Prahou podél potoků (a dvou řek)

237 Kč
223 Kč
Skrytý Tibet - 11%
(5x)
Podrobné vylíčení cest po jižním Tibetu, které italský antropolog a fotograf Fosco Maraini podnikl v letech 1937 a 1948, patří dnes k nejvýznamnějším dokumentům o životě Tibetu a jeho obyvatel před čínskou invazí ze začátku padesátých let.
svět

Skrytý Tibet

404 Kč
359 Kč
Samuel Fritz - České stopy na březích Amazonky
Kniha přibližuje českému čtenáři život a dílo pátera Samuela Fritze, jednoho z nejváženějších misionářů v dějinách koloniální Ameriky.
svět

Samuel Fritz - České stopy na březích Amazonky

89 Kč
Pražské synagogy - 11%
Kniha Pražské synagogy si všímá historie i nové podoby sedmi nejvýznamnějších pražských synagog. Přináší podrobný umělecko-historický popis těchto unikátních památkových objektů židovské Prahy doplněný bohatou fotografickou dokumentací.
svět

Pražské synagogy

351 Kč
312 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 98 položek
<< < 1 .. 8 9 10