Nejprodávanější tituly - listopad 2019
moderní svět a civilizace

Revoluční ekonomie: O systému a lidech - 11%
Respektovaný ekonom Tomáš Sedláček si s publicistou Romanem Chlupatým k debatě přizval amerického anarchistu Davida Graebera, jednoho z vůdců světového hnutí Occupy, ale též uznávaného antropologa.
moderní svět a civilizace

Revoluční ekonomie: O systému a lidech

133 Kč
118 Kč
Nejspanilejší ze všech bohů - 20%
Jsme plně svobodní, částečně, anebo je naše svoboda jenom zdánlivá, zatímco každý náš čin je okem řetězu příčin a důsledků? Otázka svobodné vůle zaměstnává teology, filozofy, psychology i právníky tisíce let.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Nejspanilejší ze všech bohů

140 Kč
112 Kč
Nové lidstvo v nás - 6%
Naše intelektuální vědomí musí učinit rozhodný krok k vnímání duchovní reality. Kniha podává srozumitelný návod, jak takové intuitivní vědomí rozvíjet a položit tím základy skutečně lidské společnosti.
moderní svět a civilizace

Nové lidstvo v nás

202 Kč
190 Kč
Měkký podbřišek navěky? - 11%
Proč se zvětšuje propast mezi Mexikem a USA? Kde se berou miliony nelegálních pracovníků z Mexika? Proč mají překupníci drog vlastního svatého? I na tyto otázky hledá autor ve své publikaci odpověď.
moderní svět a civilizace

Měkký podbřišek navěky?

203 Kč
180 Kč
České menšiny v Evropě a ve světě - 11%
Publikace obsahuje přehled stávajících českých emigrantských skupin v padesáti státech nejen Evropy, ale i celého světa.
moderní svět a civilizace

České menšiny v Evropě a ve světě

414 Kč
368 Kč
Kultura svobody - 11%
Publikace se podrobně zabývá postavením a vztahem dvou klíčových prvků identity moderní doby – svobodou a rovností. Zvláštní pozornost pak autor zasvětil postavení náboženských pospolitostí a národa jako politického společenství.
moderní svět a civilizace

Kultura svobody

268 Kč
238 Kč
McMafie - 6%
Britský novinář a historik provádí ve své knize čtenáře světem organizovaného zločinu v éře globalizace. Na řadě příkladů dokládá, jak organizovaný zločin pronikl v podobě stínové ekonomiky do každodenního života lidí na celém světě.
moderní svět a civilizace

McMafie

424 Kč
399 Kč
Evropská unie - v otázkách a odpovědích - 11%
(1x)
Právě se Vám dostává do ruky kniha se závažným tématem. Nebojte se, je psána lehce a svižně, tak aby Vás příliš nenudila, ba naopak donutila k zamyšlení. A snad i k zaujmutí jasného stanoviska týkajícího se Evropské unie.
moderní svět a civilizace

Evropská unie - v otázkách a odpovědích

134 Kč
119 Kč
Jiná cesta k trhu - 11%
(1x)
Kniha jednoho z nejuznávanějších amerických ekonomů a nositele Nobelovy ceny představuje zasvěcený pohled do procesu globálního ekonomického rozhodování. Čtenářský obdiv získala jak pro svou odvahu a poctivost, tak i pro myšlenkovou hloubku a neotřelost.
moderní svět a civilizace

Jiná cesta k trhu

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 109 položek
<< < 1 .. 9 10 11