Nejprodávanější tituly - listopad 2019
sport a fitness

Stolní tenis - 20%
Víte, který sport patří k nejrozšířenějším a nejrychlejším na světě? Chcete si jej vyzkoušet? Pak vítejte ve světě malého kulatého míčku, rychlosti a neuvěřitelných zážitků.
sport a fitness
Ukázky

Stolní tenis

135 Kč
108 Kč
Velká pardubická a Velká národní liverpoolská - 11%
Kniha s bohatým obrazovým doprovodem o Velké pardubické a Velké národní v Aintree.
sport a fitness

Velká pardubická a Velká národní liverpoolská

356 Kč
316 Kč
Plavání - 20%
Druhé, přepracované vydání úspěšné knihy přináší všem kondičním i výkonnostním plavcům, učitelům a trenérům mládeže moderní pohled na výuku plavání. Kniha představuje plavání jako jednu z nejoblíbenějších pohybových aktivit pro každého bez rozdílu věku.
sport a fitness
Ukázky

Plavání

127 Kč
102 Kč
Cvičení na velkém míči - 20%
Pro všechny, kteří chtějí zdravě, zábavně a bezpečně cvičit na gymnastickém míči v domácím prostředí, je připravena nejnovější publikace známé autorky a propagátorky fitness.
sport a fitness
Ukázky

Cvičení na velkém míči

314 Kč
251 Kč
Aikido - 11%
Kniha obsahuje teoretický vhled do myšlenky aikida a jeho základních principů. Dále je v ní vysvětlena teoretická výstavba technik a provedení jednotlivých cviků.
sport a fitness

Aikido

224 Kč
199 Kč
Fotbalová školička - 20%
Fotbalová školička seznamuje děti ve věku od 4 do 6 let zábavnou a všeobecnou formou se základy fotbalu. Všem trenérům a rodičům malých fotbalových adeptů přinášíme první ucelenou publikaci zaměřenou speciálně na tuto věkovou skupinu.
sport a fitness
Ukázky

Fotbalová školička

149 Kč
119 Kč
Praktické zkušenosti s pěti Tibeťany - 11%
Tato kniha přináší 22 hlavních příspěvků z praxe Pěti Tibeťanů v souvislosti s jógou, se zdravím, s osobním růstem, s meditací, se sportem aj. Jsou zde krátké zprávy, tipy a komentáře od soukromých i profesionálních cvičících i s obrázkovými návody.
sport a fitness

Praktické zkušenosti s pěti Tibeťany

178 Kč
158 Kč
Výběr sportovních talentů - 20%
Kterého kouče by nezajímalo, jak nejlépe rozpoznat budoucí sportovní hvězdu. Jedinečným pomocníkem pro trenéry, sportovní manažery a učitele tělocviku je tomto směru publikace zkušeného autora a odborníka na trénink dětí a mládeže.
sport a fitness
Ukázky

Výběr sportovních talentů

149 Kč
119 Kč
Výživa pro dokonalou kondici a zdraví - 20%
Publikace známého odborníka na výživu přístupnou formou popisuje nejnovější vědecké objevy a názory, a to především v kontextu se zdravím, a tím pádem tedy s fyzickou a psychickou kondicí a pohodou, která se označuje stále používanějším výrazem „wellness“.
sport a fitness
Ukázky

Výživa pro dokonalou kondici a zdraví

132 Kč
106 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 119 položek
<< < 1 .. 10 11 12