Nejprodávanější tituly - listopad 2019
ekonomie

Manažerské dovednosti - 20%
Jak se pozná dobrý manažer? Jaké by měl mít schopnosti, dovednosti a kompetence? Které manažerské techniky by měl umět ovládat? Na tyto otázky a mnohé další vám odpoví tato kniha.
ekonomie
Ukázky

Manažerské dovednosti

246 Kč
197 Kč
Zlepšování podnikových procesů - 11%
Kniha uznávané autorky je praktickým průvodcem pro manažery a konzultanty, jejichž cílem je zlepšení podnikových procesů.
ekonomie

Zlepšování podnikových procesů

287 Kč
255 Kč
Instantní ekonomie nejen pro začátečníky - 11%
(1x)
Tato publikace se snaží provést běžného uživatele světem ekonomie srozumitelně a hlavně „lidsky“, zároveň však tak, aby zachovala vysokou odbornou úroveň podávaných informací.
ekonomie

Instantní ekonomie nejen pro začátečníky

224 Kč
199 Kč
Investiční rozhodování a řízení projektů - 20%
Publikace přináší v komplexní formě a s důrazem na praktické využití poznatky, jejichž uplatnění významně zvyšuje kvalitu přípravy, hodnocení, výběru a řízení rizika projektů včetně tvorby investičního programu.
ekonomie
Ukázky

Investiční rozhodování a řízení projektů

417 Kč
334 Kč
Asertivita pro manažery - 20%
Praktická a čtivá knížka pomůže všem manažerům, vedoucím týmů a podnikatelům asertivně komunikovat s jednotlivci a týmy. Dozvíte se, jak rozpoznat různé osobnostní typy pro efektivní jednání, jak asertivně vyjadřovat nesouhlas a řešit konflikty.
ekonomie
Ukázky

Asertivita pro manažery

186 Kč
149 Kč
Informační systémy v podnicích - 20%
Kniha uvádí čtenáře do problematiky teorie a praxe projektování informačních systémů v podnicích. Máme možnost seznámit se také s otázkami řízení projektů, týmové práce, s charakteristikou rolí jednotlivých skupin a členů projektových týmů.
ekonomie
Ukázky

Informační systémy v podnicích

139 Kč
111 Kč
Krizové řízení podniku - 20%
Na podnik působí řada jevů, které ohrožují dosahování podnikových cílů a často také samotnou existenci firem. Nejčastějším přístupem podnikového managementu je řešení krize, až když v podniku nastane.
ekonomie
Ukázky

Krizové řízení podniku

319 Kč
255 Kč
Řešení problémů a rozhodování - 20%
Řešíte? Rozhodujete? Nebo snad dokonce odpovídáte za to, aby se řešení opravdu uskutečnilo? Potom držíte v rukou správnou knihu.
ekonomie
Ukázky

Řešení problémů a rozhodování

169 Kč
135 Kč
Vedení a řízení lidských zdrojů - 20%
Vést, nebo řídit? To je otázka, kterou si často klade mnoho vedoucích pracovníků. Řídit můžete například auto či jiný dopravní prostředek. Lidi byste však měli především vést. A to je hlavním tématem knihy, kterou právě držíte v ruce.
ekonomie
Ukázky

Vedení a řízení lidských zdrojů

144 Kč
115 Kč
Česko-anglický slovník pojišťovnictví - 20%
Slovník obsahuje téměř 26 000 hesel a zaplňuje citelnou mezeru na trhu. Kromě vysloveně odborných termínů z oblasti pojištění a zajištění jsou ve slovníku zastoupeny rovněž termíny vztahující se k ekonomické činnosti pojišťoven.
ekonomie
Ukázky

Česko-anglický slovník pojišťovnictví

424 Kč
339 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 133 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 > >>