Nejprodávanější tituly - listopad 2019
film

Ženy v běhu
S běháním je to úplně stejné jako v životě. Důležité je vydržet a nevzdávat se, když cíl je na dosah…
film

Ženy v běhu

89 Kč
Bohemian Rhapsody
Film Bohemian Rhapsody je oslavou rockové skupiny Queen, jejich hudby a především Freddieho Mercuryho, který svou tvorbou i životem vzdoroval všem myslitelným stereotypům, díky čemuž se stal jedním z nejvýraznějších umělců na světě.
film

Bohemian Rhapsody

359 Kč
Selský rozum

Téměř tříletý sběr materiálu na českém venkově, zkoumání toho, jakými tématy žijí zemědělci a podnikatelé v této oblasti, jak a proč fungují dotace, proč se pěstují některé plodiny více a jiné méně a proč v posledních letech ubylo chovů zvěře.

film

Selský rozum

89 Kč
Holmes & Watson

Bratři z donucení se po letech znovu shledávají – tentokrát v rolích největšího světového detektiva a jeho věrného společníka & životopisce. Will Ferrell jako Holmes a John C. Reilly jako Watson spolu řeší vraždu v Buckinghamském paláci.

film

Holmes & Watson

89 Kč
Muži v černém: Globální hrozba
Muži v černém vždycky chránili Zemi před vesmírnou lůzou. V novém dobrodružství se musí vypořádat s dosud největší celosvětovou hrozbou: špionem v jejich vlastní organizaci.
film

Muži v černém: Globální hrozba

359 Kč
Narušitel
Silný a napínavý příběh českého leteckého esa, jeho kamarádů i bezbřehou lásku k létání přináší do kin film Narušitel.
film

Narušitel

179 Kč
Zraněná srdce
Poválečné Německo v roce 1946. Rachael Morgan (Keira Knightley) přijíždí do ruin rozbombardovaného Hamburku, aby se setkala se svým manželem Lewisem (Jason Clarke), britským plukovníkem, který je pověřen obnovou zničeného města.
film

Zraněná srdce

179 Kč
Žena

Po téměř čtyřiceti letech manželství tvoří JOAN a JOE CASTLEMANOVI (Glenn Close a Jonathan Pryce) dokonale doplňující se pár. Kde je Joe ležérní, tam je Joan elegantní. Kde je Joe marnivý, tam je Joan skromná.

film

Žena

269 Kč
Lady Bird
Snímek Lady Bird nabízí dojemný pohled na vztahy, které nás formují, na myšlenky, které nás vymezují, a na nepřekonatelnou krásu, které se říká domov.
film

Lady Bird

269 Kč
T2 Trainspotting
Na počátku byla příležitost... a pak přišla zrada. Uplynulo dvacet let. Mnohé se změnilo, ale stejně tak zůstalo mnohé při starém. Mark Renton (Ewan McGregor) se vrací na jediné místo, které mu kdy bylo domovem.
film

T2 Trainspotting

179 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>