Nejprodávanější e-knihy - listopad 2019
dům a zahrada

Stavba pece na pizzu a chleba - 20%
Chtěli byste si pochutnat na křupavém domácím chlebu nebo si upéct pizzu ve vlastní peci?
dům a zahrada
Ukázky

Stavba pece na pizzu a chleba

237 Kč
190 Kč
Trénink je rozhovor, ve kterém má i váš pes co říct - 20%
(6x)
V současné době asi není v České republice trenér, který by k pozitivním metodám výcviku měl tolik co říct jako RNDr. František Šusta.
dům a zahrada
Ukázky

Trénink je rozhovor, ve kterém má i váš pes co říct

249 Kč
199 Kč
Povrchové úpravy dřeva - 20%
Zkušená autorka vás seznámí s jednotlivými druhy nátěrových hmot vhodných pro dokončování materiálů na bázi dřeva a se způsoby nanášení ať už jde o lakování, moření, lazurování či lepení.
dům a zahrada
Ukázky

Povrchové úpravy dřeva

152 Kč
122 Kč
Jak zabavit psa, aby se nenudil - 20%
Pes je skutečný génius v disciplíně zvané čenichání. Sami to určitě znáte, bez čenichu u země moc velkou vzdálenost většinou neujde. Proč tedy této jeho vášně nevyužít? V knížce najdete návody, jak psům zcela jednoduše připravit hry plné dobrodružství.
dům a zahrada
Ukázky

Jak zabavit psa, aby se nenudil

186 Kč
149 Kč
Komíny - 20%
Třetí vydání publikace aktuálně (podle nových evropských norem) a srozumitelně seznamuje čtenáře s problematikou odvodu spalin od spotřebičů na tuhá, kapalná a plynná paliva. Dotýká se jak novostaveb, tak i rekonstrukcí.
dům a zahrada
Ukázky

Komíny

144 Kč
115 Kč
Sklepy v zahradě - 20%
Chystáte se postavit na svém pozemku sklep pro rekreační nebo hospodářské účely? Nejste si jisti tím, co všechno taková stavba obnáší? Pak bude pro vás tato publikace užitečným pomocníkem.
dům a zahrada
Ukázky

Sklepy v zahradě

195 Kč
156 Kč
Výcvik psa k dokonalé poslušnosti - 20%
Původně anglické slovo "obedience" znamená poslušnost či ovladatelnost. A naučit psa naprosté poslušnosti bývá pro jeho majitele často problém. Tato krásně zpracovaná kniha k řešení tohoto problému hodně přispěje.
dům a zahrada
Ukázky

Výcvik psa k dokonalé poslušnosti

254 Kč
203 Kč
Řez ovocných dřevin - 20%
(1x)
Publikace od našich předních ovocnářů je určena zahrádkářům a pěstitelům ovocných stromů, kteří si nevědí rady s jejich ošetřováním, ale i studentům zahradnických škol a majitelům sadů.
dům a zahrada
Ukázky

Řez ovocných dřevin

212 Kč
170 Kč
Jak vypěstovat květnatou louku - 20%
Květnatá louka je domácím, přírodě blízkým porostem. Nabízí alternativu pro ty, kteří více než o často sekaný trávník stojí o pestrý a druhově různorodý prostor k odpočinku v přírodě.
dům a zahrada
Ukázky

Jak vypěstovat květnatou louku

127 Kč
102 Kč
Pracujeme se dřevem - 20%
V upraveném vydání úspěšné knihy se čtenáři dozví jaké jsou základní druhy dřeva, jak postupovat při jeho ručním opracování, jak dřevo reaguje na změnu prostředí, jaké povrchové úpravy se používaly dříve a nyní, jaké si zvolit pracovní nástroje.
dům a zahrada
Ukázky

Pracujeme se dřevem

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 32 položek
<< < 1 2 3 4 > >>