Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - listopad 2019
společenské vědy

Rozhovory na hraně zítřka
(2x)
Kniha obsahuje osmnáct podnětných rozhovorů s výraznými osobnostmi českého veřejného života o budoucnosti člověka, společnosti a planety. Zpovídáni byli odborníci a profesionálové napříč obory, kteří se zamýšleli nad možnou podobou našich zítřků.
společenské vědy

Rozhovory na hraně zítřka

53 Kč
Veselé tropy Amazonie - 6%
Velká obrazová publikace známého českého kulturního antropologa vám přiblíží skrytý a tajemný život indiánů největšího pralesa na světě. Prostřednictvím autorova živého vyprávění zavítáte mezi amazonské kmeny Brazílie, Peru, Ekvádoru a Venezuely.
společenské vědy
Ukázky

Veselé tropy Amazonie

593 Kč
558 Kč
Kniha mytologie - 11%
Další titul ze série přehledových oborových publikací představuje zasvěcený úvod do studia mytologií stejně jako materiál pro pokročilejší zájemce o tento obor, a nepochybně zaujme i všechny milovníky vypravěčského umění a skvělých příběhů.
společenské vědy

Kniha mytologie

629 Kč
559 Kč
Za horizontem lidských práv - 11%
(1x)
Ideologie lidských práv se stala sekulárním náboženstvím naší doby. Má svá dogmata, své svaté, své mučedníky, své křížové výpravy a svou inkvizici. Ačkoli byla formulována s úmyslem zabránit tyranii a přinést svobodu, nakonec se sama stala svazující.
společenské vědy

Za horizontem lidských práv

314 Kč
279 Kč
Šok! Hrůza! Média! - 11%
Čeští novináři po roce 1989: od svobody k oligarchům.
společenské vědy

Šok! Hrůza! Média!

269 Kč
239 Kč
Labyrintem revoluce - 11%
(1x)
Historik Jiří Suk v knize Labyrintem revoluce: Aktéři, zápletky a křižovatky jedné politické krize pojednává o československé listopadové revoluci roku 1989 syntetickým způsobem, na základě důkladného studia, s kritickým nadhledem.
společenské vědy

Labyrintem revoluce

537 Kč
478 Kč
Cesta ženy k Bohu - 11%
(1x)
Autorka prostřednictvím neotřelého pohledu na staré tradice, příkladů ze své lékařské praxe i z workshopů rozvoje ženské spirituality pomáhá ženám vyléčit jejich hněv vůči vlastním náboženským tradicím, a pomáhá jim nalézt nové formy vnitřního rozvoje.
společenské vědy

Cesta ženy k Bohu

304 Kč
270 Kč
Musíme si promluvit o Putinovi - 11%
(3x)
O Vladimiru Putinovi už vyšly desítky knih. A většina z nich stále opakuje stejné omyly, klišé a mýty, tvrdí profesor Mark Galeotti, odborník na současné Rusko. V jedenácti kapitolách rozebírá sarkasticky a poutavě jeden zažitý omyl po druhém.
společenské vědy
Ukázky

Musíme si promluvit o Putinovi

224 Kč
199 Kč
Obory budoucnosti - 11%
(1x)
Dokážeme se přizpůsobit měnící se povaze práce? Které dovednosti by měly rozvíjet naše děti? Může obava z kybernetické války rozpoutat další závody ve zbrojení?
společenské vědy

Obory budoucnosti

313 Kč
278 Kč
V zajetí geografie - 11%
(7x)
Vladimir Putin o sobě říká, že je věřící a má silný vztah k ruské pravoslavné církvi. Je-li tomu tak, možná se každý večer před usnutím modlí a táže Boha: „Proč jen jsi na Ukrajině nestvořil nějaké hory?“
společenské vědy
Ukázky

V zajetí geografie

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 358 položek
<< < 1 2 3 4 .. 36 > >>