Nejprodávanější tituly - listopad 2019
přírodní vědy

O čem víme prd - 11%
(2x)
Proč má vesmír maximální povolenou rychlost? Co (nebo kdo) útočí na zemi malinkatými superrychlými částicemi? Co je temná hmota a proč si nás nevšímá?
přírodní vědy

O čem víme prd

449 Kč
399 Kč
Život skoro bez odpadu - 11%
Je vůbec možné žít bez odpadu? Ano je! Tedy skoro.
přírodní vědy

Život skoro bez odpadu

359 Kč
319 Kč
Slyšíš, jak mluví stromy? - 11%
(1x)
Mají stromy svůj vlastní jazyk? Musí děti stromů chodit do školy? Proč se lesní zvířata bojí lidí? Peter Wohlleben odpovídá na otázky, které jsou neobvyklé, originální a často velmi zábavné.
přírodní vědy
Ukázky

Slyšíš, jak mluví stromy?

359 Kč
319 Kč
Stručnější historie času - 6%
Nová verze světového bestselleru Stručná historie času. Stephen Hawking ve spolupráci s Leonardem Mlodinowem si dali za cíl především usnadnit pochopení obsahu. Knihu doplnili také řadou nových poznatků z oblasti fyziky a kosmologie.
přírodní vědy
Ukázky

Stručnější historie času

338 Kč
318 Kč
Vesmír v kostce - 6%
(4x)
Bohatě ilustrované pokračování fenomenálního bestselleru Stručná historie času, v němž autor uvádí čtenáře do fascinujícího světa obecné relativity a kvantové mechaniky.
přírodní vědy

Vesmír v kostce

424 Kč
399 Kč
Smrtící rostliny - 11%
Nádherně zpracované a fascinujícím způsobem prezentované přírodní dějiny těch nejjedovatějších rostlin světa, které čtenáře vtáhnou do tajů neobyčejně rafinovaných strategií pro přežití a také poutavě osvětlí, jaký vliv mají tyto rostliny na člověka.
přírodní vědy

Smrtící rostliny

674 Kč
599 Kč
Genialita ptáků - 11%
(2x)
Jak mohou ptáci vytušit, že se blíží bouře, o které my zatím nemáme sebemenší ponětí? Jak najdou cestu do tisíce kilometrů vzdálených míst, když tam nikdy nebyli? Jak dovedou přesně napodobit složité zpěvy desítek dalších druhů?
přírodní vědy
Ukázky

Genialita ptáků

448 Kč
398 Kč
Záhady kvantového světa - 11%
Komiks, který vám objasní základy kvantové fyziky od známého francouzského vědce T. Damoura.
přírodní vědy

Záhady kvantového světa

358 Kč
318 Kč
Matematický vesmír - 11%
(1x)
Jak to, že náš skutečný svět lze velmi dobře popsat pomocí matematických struktur? Přední americký kosmolog švédského původu Max Tegmark, profesor na MIT, se ve své nejnovější knize zamýšlí nad samotnou podstatou reality.
přírodní vědy

Matematický vesmír

449 Kč
399 Kč
Tajemné pouto mezi člověkem a přírodou - 11%
(1x)
Peter Wohlleben čtenářům opět s využitím nejnovějších vědeckých poznatků a v kontextu svých vlastních zkušeností otevírá oči pro podivuhodné jevy přírody a ukazuje, jak blízcí si my lidé s přírodou jsme a nakolik s ní zůstáváme propojení.
přírodní vědy
Ukázky

Tajemné pouto mezi člověkem a přírodou

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 200 položek
<< < 1 2 3 4 .. 20 > >>