Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - listopad 2019
počítače

Deník malého Minecrafťáka 4 - 11%
Minus už sice dávno není žádný zelenáč, má ale skutečně na to, aby se stal opravdovým bojovníkem? Minus zažívá těžké časy. Jeho vesnici ohrožuje nejhorší útok, jaký ji kdy potkal, a on sám musí čelit jednomu ze svých spolubojovníků.
počítače

Deník malého Minecrafťáka 4

269 Kč
239 Kč
Gogo, kluk z internetu - 11%
Bam, čaute, tu je GoGo! Tento pozdrav se ozývá z desítek videí, jež získala neuvěřitelné množství fanoušků. Jejich autorem je GoGo, vlastním jménem Daniel Štrauch, ulítlý, kurážný a především vtipný mladík z bratislavské Petržalky.
počítače

Gogo, kluk z internetu

314 Kč
279 Kč
Microsoft Excel 2016 Podrobná uživatelská příručka - 11%

Učte se na zkušenostech expertů z praxe. Pracujete s Excelem v profesním či osobním životě? Chcete se naučit ovládat Excel včetně nových funkcí a umět vytvářet působivé tabulky a grafy?

počítače

Microsoft Excel 2016 Podrobná uživatelská příručka

449 Kč
399 Kč
Webcopywriting pro samouky - 11%
Nemáte vystudovaný marketing a nikdy jste nepracovali v internetové agentuře? To ještě neznamená, že byste tvorbu webových textů nemohli vzít do vlastních rukou! Webcopywriting pro samouky je kniha napsaná tak, aby jí rozuměla každá internetová lama.
počítače

Webcopywriting pro samouky

296 Kč
263 Kč
Mistrovství v C++ - 11%
(1x)
Čtvrté aktualizované vydání světového bestselleru vás provede světem C++ od prvních jednoduchých programů až po komplexní projekty.
počítače

Mistrovství v C++

891 Kč
792 Kč
Temný trh - 11%
Kniha popisuje vývoj obrovského byznysu, jehož nejběžnější formou je obchodování s kradenými údaji o platebních kartách a jejich využívání, zahrnuje však i podvody s elektronickým bankovnictvím.
počítače

Temný trh

358 Kč
318 Kč
Internetový marketing s YouTube - 6%
Dokážete své výrobky a služby prodat pomocí videa na největším světovém videoportálu? K zahájení marketingu a přilákání nových zákazníků vám postačí nízkonákladové video a úspěšná marketingová strategie. Tento průvodce vás vybaví obojím.
počítače

Internetový marketing s YouTube

339 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 17 položek
<< < 1 2