Nejprodávanější tituly - listopad 2019
nápoje

Zimní smoothies - 11%
(1x)
Smoothies se dají konzumovat celoročně, vychutnejte si proto také v zimě vlastnoručně namixované kreace od superzdravých smoothies ze superpotravin, které vám pomohou úspěšně zahájit pošmourný listopadový den, přes horké varianty s kávou...
nápoje

Zimní smoothies

179 Kč
159 Kč
Vše, co byste měli vědět o víně.... - 11%
Určitě jste často na rozpacích, zda právě ochutnáváte dobré, nebo špatné víno. Podle etikety to obvykle nepoznáte. Možná ani nevíte, jak víno správně uchovávat, podávat a jak ho harmonicky skloubit s určitým typem jídla.
nápoje

Vše, co byste měli vědět o víně....

269 Kč
239 Kč
Koktejly - 11%
(1x)
Academia Barilla pro Vás připravila 100 nejznámějších receptů koktejlových nápojů.
nápoje

Koktejly

314 Kč
279 Kč
Čaj jako životní styl - 20%
(1x)
Naučte se spolu s námi přípravu a servírování čajů tak, jak to dělají lovci v Jižní Americe či arabští kočovníci a mniši v Tibetu. Zjistíte, co je jedinečného na české čajové kultuře, a možná se i pro vás stane pití čaje důležitou součástí života.
nápoje
Ukázky

Čaj jako životní styl

127 Kč
102 Kč
Pivovarnictví - 20%
(1x)
Pivo se začalo pravděpodobně vyrábět již před desetitisíci lety v Mezopotámii. V této knize jsou popsány dějiny výroby zlatavého moku s některými zvyky a pověrami, které se k tomuto nápoji váží.
nápoje
Ukázky

Pivovarnictví

212 Kč
170 Kč
Všechny čaje Číny - 11%
Vysoce informativní a bohatě ilustrovaná kniha o původu a historii čaje v Číně, Japonsku a na Západě, o jeho pěstování a zpracování, o estetických stránkách jeho přípravy v čajovém obřadu, o čajové keramice, o chemickém složení i jeho léčebných účincích.
nápoje

Všechny čaje Číny

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 16 položek
<< < 1 2