Nejprodávanější Kniha - listopad 2019
literatura

Čapek & Čapek - skicář - 11%
Skicář ke knize Čapek & Čapek rozvíjí obsah první části (knihy). Je plný úkolů určených k dotvoření, dopsaní či dokreslení. Vyzkoušíte si namalovat autoportrét, vytvoříte rodokmen, zjistíte, co obnáší život s domácím mazlíčkem, zahrajete si pexeso...
literatura
Ukázky

Čapek & Čapek - skicář

161 Kč
143 Kč
Kafka 2 - Roky rozhodování - 11%
Druhá část třídílná biografie o životě a díle jednoho z nejznámějších a nejčtenějších autorů světové literatury, pražského německy píšícího spisovatele Franze Kafky (1883–1924) je rozsahem i významem monumentální, výjimečná a zcela ojedinělá.
literatura
Ukázky

Kafka 2 - Roky rozhodování

358 Kč
318 Kč
Proměna krve - 11%
(1x)
V autobiografické stati z pozůstalosti Proměna krve známý německy píšící autor souvisle popisuje svůj duchovní vývoj a zabývá se okultními otázkami.
literatura

Proměna krve

205 Kč
182 Kč
Terry Pratchett - Fantastická duše - 11%
(1x)
Tato kniha vzdává hold Pratchettovým uměleckým úspěchům a nabízí nejen zasvěcený pohled na něj a jeho dílo, ale i shrnutí televizních adaptací, kompletní seznam jeho knih vydaných ve Velké Británii a návod pro jejich sběratele.
literatura

Terry Pratchett - Fantastická duše

206 Kč
183 Kč
Milena Jesenská - 11%
(2x)
V osudu české novinářky Mileny Jesenské (1896–1944) se takřka doslovně zrcadlí všechny proměny a zvraty, očekávání a zklamání první poloviny minulého století.
literatura
Ukázky

Milena Jesenská

268 Kč
238 Kč
Bohumil Hrabal. A Full-length Portrait - 11%
Anglický překlad úspěšné přehledové studie o celku díla Bohumila Hrabala. Původně určeno pro italské souborné vydání díla BH, jak prozrazuje autorův důsledně komparativní přístup zasazující Hrabala do kontextu evropské a světové literatury.
literatura

Bohumil Hrabal. A Full-length Portrait

234 Kč
208 Kč
Vzpomínky na horu Čchi-laj - 11%
Nakladatelství Mi:Lu Publishing v rámci edice Wen připravilo sbírku esejů v České republice dosud nepublikovaného tchajwanského autora Yang Mua, který patří mezi nejvýznamnější a nejvšestrannější čínsky píšící autory současnosti.
literatura

Vzpomínky na horu Čchi-laj

260 Kč
231 Kč
Brno - kulturní město předválečné a válečné - 11%
Kniha nás vrací do pomíjivě krásné doby předválečné, která po sobě zanechala stopy až do dnešních dnů: mnohá jména slavných filmových a divadelních herců nejsou zapomenuta.
literatura

Brno - kulturní město předválečné a válečné

203 Kč
180 Kč
Jan Zahradníček. Poezie a skutečnost existence. - 11%
Monografie o básnickém díle Jana Zahradníčka sleduje vlastně jediný problém, který by bylo možné formulovat následovně: Jak hluboko a jak intenzivně proniká básnické zření do skutečnosti světa a proměňuje ji v básnický obraz?
literatura

Jan Zahradníček. Poezie a skutečnost existence.

278 Kč
247 Kč
Rilkovy „Sonette an Orpheus“ Interpretace (a překlad) - 11%
(1x)
Kniha přináší interpretace básní jedné z Rilkových stěžejních sbírek, česky známé jako „Sonety Orfeovi“.
literatura

Rilkovy „Sonette an Orpheus“ Interpretace (a překlad)

441 Kč
392 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>