Nejprodávanější tituly - listopad 2019
kariéra

Mít vše hotovo - 11%
(2x)
David Allen vás nenaučí zorganizovat si pracovní úkoly proto, abyste mohli pracovat více. Právě naopak! Zavedením metodologie GTD do vašeho pracovního života zefektivníte práci, získáte volný čas, zbavíte se stresu a zklidníte svoji mysl.
kariéra

Mít vše hotovo

395 Kč
351 Kč
Skrytá historie koučování
Jako formalizovaná činnost existuje koučování nějakých 30 nebo 40 let. K jeho vzniku však zajisté vedly různé psychologické teorie a terapie či sociální a duchovní hnutí. Právě na ně se zaměřila autorka této unikátní knihy.
kariéra

Skrytá historie koučování

134 Kč
Umění slovní sebeobrany - 11%
Tato knížka plná jasných a praktických rad a příkladů vám pomůže čelit všem slovním útokům a provokacím. Jde o jednu z nejlepších a nejužitečnějších knih na toto téma, při jejímž čtení se budete zároveň dobře bavit.
kariéra

Umění slovní sebeobrany

269 Kč
239 Kč
Inner Game pro manažery - 16%
Úspěšný americký poradce se v audioknize zabývá uplatněním jedinečné metody zvyšování výkonnosti - Inner Game - v pracovním prostředí.
kariéra

Inner Game pro manažery

618 Kč
520 Kč
Tajemství motivace - 20%
Potřebujete, aby lidé kolem vás dělali to, co od nich očekáváte? Svazek klíčů ke dveřím lidské motivace vám poskytne již druhé vydání této úspěšné knížky.
kariéra
Ukázky

Tajemství motivace

157 Kč
126 Kč
Charakter jako předpoklad úspěchu - 11%
Autor v knize píše o podstatě charakterové celistvosti. Vysvětluje, jak se projevuje v každodenních situacích a co je nutno udělat, abychom byli vnímáni jako lidé s celistvým charakterem. Ústřední otázka zní, zda máme odvahu čelit realitě.
kariéra

Charakter jako předpoklad úspěchu

261 Kč
232 Kč
Jakou otázku máte nejradši?
Jedním ze základních nástrojů při činnostech, jako je trénink nebo facilitace skupin, je schopnost klást vhodné otázky.
kariéra

Jakou otázku máte nejradši?

134 Kč
Mluv jako TED - 20%

Chyťte svým projevem posluchače za srdce! Chcete, aby vás ostatní poslouchali? Abyste zaujali, musíte své nápady umět prodat. To je dovednost, která otevírá bránu ke splnění vašich snů.

kariéra
Ukázky

Mluv jako TED

249 Kč
199 Kč
Na vrcholu - 20%
Chcete trvale dosahovat vysoké výkonnosti, aniž by se zvýšené úsilí podepisovalo na vašem zdraví a celkové odolnosti? Autoři zkoumali příběhy úspěšných sportovců, manažerů, umělců i vědců a zjistili, že vynikající výkony provázejí společné rysy.
kariéra
Ukázky

Na vrcholu

297 Kč
238 Kč
Teorie sociální práce I - 11%
Sociální práce patří v současnosti k progresivně se rozvíjejícím vědním disciplínám a pomáhajícím profesím.
kariéra

Teorie sociální práce I

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 50 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>