Nejprodávanější e-knihy - listopad 2019
kariéra

Tak dobří, že vás nepřehlédnou - 20%
(1x)
Kniha vyvrací desítky let opakované kariérní rady a ukazuje, že ideální zaměstnání si můžete, ba dokonce musíte vybudovat sami. A především vás naučí, jak se k němu postupnými kroky dopracovat.
kariéra
Ukázky

Tak dobří, že vás nepřehlédnou

239 Kč
191 Kč
Jak se nespálit při výběru zaměstnanců - 20%
Předchůdce knihy „Jak se nespálit podruhé“ je stále vyhledávaným titulem, neboť jde o komplexní návod k realizaci a vyhodnocení procesu výběru a přijímání pracovníků.
kariéra
Ukázky

Jak se nespálit při výběru zaměstnanců

109 Kč
87 Kč
Kvalitativní diagnostika v oblasti lidských zdrojů - 20%
Naučte se orientovat v lidských vlastnostech a dovednostech!Pro manažery nebo zaměstnance oddělení lidských zdrojů je klíčové umět posoudit schopnosti spoluupracovníků, odhadnout, jakým způsobem přemýšlejí a pracují.
kariéra
Ukázky

Kvalitativní diagnostika v oblasti lidských zdrojů

280 Kč
224 Kč
Přednášejte jako na TEDu - 20%
(1x)
Řečníci TEDu jsou živým důkazem, že mluvená řeč může být silnější než psaný text – ovšem jen tehdy, je-li pečlivě promyšlená a bravurně pronesená.
kariéra
Ukázky

Přednášejte jako na TEDu

259 Kč
207 Kč
Dokonalý život - 20%
Kniha ukazuje důležitou cestu k osobní svobodě a nezávislosti a nenápadnou, nenásilnou formou předává vědomosti o principech budování vlastní kariéry, dosahování skutečného úspěchu a štěstí.
kariéra
Ukázky

Dokonalý život

229 Kč
183 Kč
Lídři jedí poslední - 20%
(1x)
„Miluji svoji práci!“ Patříte mezi ty šťastné, kteří toto upřímně prohlašují, nebo naopak od začátku pracovní doby očima posunujete ručičku na hodinách? Představte si, že se každé ráno těšíte do práce a prožijete báječný pracovní den.
kariéra
Ukázky

Lídři jedí poslední

249 Kč
199 Kč
Psychoanalytické koučování - 20%
Smyslem této ojedinělé publikace je propojit dva stěžejní přístupy ke klientům, které se zatím v praxi příliš nepotkaly – psychoanalýzu a management.
kariéra
Ukázky

Psychoanalytické koučování

297 Kč
238 Kč
Jak poznat, když vám někdo lže - 20%
Bývalý expert FBI a autor světového bestselleru Jak prokouknout druhé lidi přichází s knížkou, díky které zaručeně poznáte, že vám někdo lže. V této praktické příručce najdete více než 200 nejčastějších příznaků lhaní a projevů podvodného chování.
kariéra
Ukázky

Jak poznat, když vám někdo lže

186 Kč
149 Kč
Umění slovní sebeobrany - 20%
Tato knížka plná jasných a praktických rad a příkladů vám pomůže čelit všem slovním útokům a provokacím. Jde o jednu z nejlepších a nejužitečnějších knih na toto téma, při jejímž čtení se budete zároveň dobře bavit.
kariéra
Ukázky

Umění slovní sebeobrany

254 Kč
203 Kč
Vedení porad - 20%
(1x)
V čtivé a praktické knížce zkušeného lektora a facilitátora se dozvíte, jak porady vést, aby plnily svůj účel. Manažerům, vedoucím týmů a ostatním účastníkům porad kniha nabízí ryze praktická témata: čím se efektivně vedené porady liší od těch ostatních.
kariéra
Ukázky

Vedení porad

152 Kč
122 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>