Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - listopad 2019
právo

Římské právo v občanském zákoníku - 11%
V předkládané knize zkoumá autorský kolektiv právních romanistů faktický rozsah vlivu římského práva na nejnovější český kodex soukromého práva, konkrétně na jeho část věnovanou věcným právům.
právo

Římské právo v občanském zákoníku

414 Kč
368 Kč
V čele občanských elit
Kniha zkoumá formování a proměnu advokátní profese v rámci Moravského markrabství ve druhé polovině 19. století a na počátku 20. století.
právo

V čele občanských elit

153 Kč
Mezinárodní obchodní operace
Těžiště publikace tvoří části zabývající se mezinárodním obchodem hmotným zbožím a aktivitami s ním souvisejícími, zejména celním řízením, financováním mezinárodního obchodu, jeho logistickým zajišťováním, pojištěním apod.
právo

Mezinárodní obchodní operace

134 Kč
Právnická dvouletka - 11%
Pojem právnická dvouletka označuje období let 1948–1950, kdy došlo k zásadním změnám v československém právním řádu. Přestože dnes svým označením připomíná spíše hospodářské pětiletky, týkala se právnická dvouletka výlučně tvorby práva.
právo

Právnická dvouletka

261 Kč
232 Kč
Právo na pomezí diktatury a demokracie - 11%
Čtvrtstoletí od listopadu 1989 je příležitostí nejen připomenout si výročí sametové revoluce a znovu se ohlédnout do historie poválečných let a komunistické vlády, ale také bilancovat polistopadový vývoj z pohledu právního vyrovnání se s minulostí.
právo

Právo na pomezí diktatury a demokracie

207 Kč
184 Kč
Zvířecí práva - 11%
Existuje mnoho situací, v nichž by mohla být zvířecí práva, tak jak byla přijata ve Všeobecné deklaraci práv zvířete z roku 1989, dodržována. Přesto tomu tak není. Autor uvádí celou řadu alibi, kterými se zaštiťujeme, abychom mohli zvířecí práva porušovat.
právo

Zvířecí práva

170 Kč
151 Kč
Pojem práva - 11%
Kniha Pojem práva radikálním způsobem změnila tradiční pohledy na právo a jeho vztah k morálce i politice, na pojem přirozeného práva a spravedlnosti i na právní metodologii.
právo

Pojem práva

449 Kč
399 Kč
Zákon a právo v archaických kulturách - 11%
Kolektivní studie Zákon a právo v archaických kulturách obsahuje odborné statě českých historiků náboženství, které analyzují vznik, povahu a proměny zákonů a zákoníků v osmi vybraných archaických kulturách.
právo

Zákon a právo v archaických kulturách

300 Kč
266 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2