Nejprodávanější Kniha - listopad 2019
medicína

Doporučené postupy v pneumologii - 11%

Doporučené postupy v pneumologii jsou úctyhodným dílem, na jehož přípravě se podíleli všichni přední pneumologové České republiky a tedy i všechna pracoviště ČR se standardem klinické excelence. Druhé vydání respektuje aktuální vývoj oboru.

medicína

Doporučené postupy v pneumologii

536 Kč
476 Kč
Jak teď… Tak potom - 11%
(3x)
V této knížce najdete jednoduchý návod k pochopení a k respektování objevných cest vašich dětí k jejich zdravému, pro každého z nich originálnímu, pohybu. Zjistíte, že nemusíte „návody na děti“, hledat na internetu, ale jen a pouze ve svých srdcích.
medicína

Jak teď… Tak potom

200 Kč
178 Kč
Medicína přírodních léčivých zdrojů
Publikace, která na trhu s odbornými knihami dosud chyběla.
medicína

Medicína přírodních léčivých zdrojů

224 Kč
Sourozenecká dynamika
Se sourozenci si člověk spojuje představu hlubokého spojenectví i rivality.
medicína

Sourozenecká dynamika

89 Kč
Posilování kloubní kondice - 11%
Kniha o centračně-stabilizačním posilování, jež se od „svalové“ koncepce prezentované v autorově předešlém bestselleru Tvarování těla pro muže a ženy liší ve výběru i technickém provedení, zejména u cviků na páteř.
medicína

Posilování kloubní kondice

628 Kč
558 Kč
Esence psychonautiky - 11%
(1x)
Jaké poznání nám mohou zpřístupnit psychedelika? Naše kultura za „poznání“, resp. „vědění“ pokládá obvykle něco poj­menova­tel­né­ho, ideálně vyčíslitelného. Tomu se ovšem prožitky, které nám tyto látky zprostředkovávají, ze své podstaty vyhýbají.
medicína

Esence psychonautiky

163 Kč
145 Kč
Sociální psychologie - 14%
Autoři srozumitelnou a přehlednou formou vymezují předmět sociální psychologie, pojednávají mimo jiné o sociálním chování, o sociální inteligenci, komunikaci i sociálních skupinách.
medicína
Ukázky

Sociální psychologie

511 Kč
439 Kč
Endokrinologie pro praxi - 11%
Druhé rozšířené a aktualizované vydání úspěšné knihy našeho předního endokrinologa a internisty prof. MUDr. Václava Hány, CSc., odráží dynamický vývoj oboru za posledních několik let.
medicína

Endokrinologie pro praxi

356 Kč
316 Kč
Eutanázie - 11%
Text je primárně určen studentům medicíny a sleduje schéma obvyklé v přednáškách z lékařské etiky (definice problému, argumenty, legislativa).
medicína

Eutanázie

233 Kč
207 Kč
Eutanazie pro a proti - 11%
Otázka „eutanazie ano, či ne" prochází historií medicíny. Vede cestami práva, filozofie, náboženství, etiky, psychologie i obecného kulturního kontextu.
medicína

Eutanazie pro a proti

351 Kč
312 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 111 položek
<< < 1 2 3 4 .. 12 > >>