Nejprodávanější tituly - listopad 2019
tarot a věštění

Karty Kouzelné mapy - 6%
(1x)
Karty Kouzelné mapy jsou ideálním průvodcem na životní cestě. Byly vytvořeny, aby vám pomohly pochopit kouzlo příběhu vašeho života, posílily vás, ukázaly cestu ke svobodě a naplnění životního poslání.
tarot a věštění

Karty Kouzelné mapy

377 Kč
355 Kč
Tarot magického měsíce - 6%
(1x)
Tarot magického měsíce se dokonale hodí jak k tradičnímu, tak k intuitivnímu výkladu a vybízí vás, abyste vstoupili do mystického světa sebepoznávání.
tarot a věštění

Tarot magického měsíce

594 Kč
559 Kč
Chrysalis Tarot
(1x)
Objevte nevšední tarotovou sadu, která do Velkých arkán přináší nejeden nový příběh. Jako dvorní karty se vám představí herecká společnost středověkých postaviček, které dodají vašim výkladům život.
tarot a věštění

Chrysalis Tarot

329 Kč
Tarot jednoduše - 20%
Tarot jednoduše? Ano! Tak jednoduché to i je. Tarotu se věnuji už přes 40 let a tuhle knihu jsem sepsala pro vás, začínající kolegy. Není to soubor všeho kolem Tarotu, ale všeho, co do začátku skutečně potřebujete.
tarot a věštění
Ukázky

Tarot jednoduše

129 Kč
103 Kč
Věštění v antickém Řecku IV. - 11%
(1x)
Čtvrtý a závěrečný díl Věštění v antickém Řecku přináší ve třech částech výklad čtyř větších skupin induktivních věštebných technik, které jsou doloženy z antiky nebo středověku.
tarot a věštění

Věštění v antickém Řecku IV.

500 Kč
444 Kč
Svět Tarotu - 6%
Originální příručka k tarotu, v níž se autorka věnuje převážně symbolice a významům karet, které v jejím pojetí ožívají a stávají se snadno zapamatovatelnými.
tarot a věštění

Svět Tarotu

135 Kč
127 Kč
Sedmero věšteckých umění - 11%
(1x)
Čtenář se v přítomné knížce naučí pár fíglů, používaných profesionálními vykladači osudů, i základní poznatky o známých i méně známých způsobech věštění. Pochopení principů věštění prozradí, jak je utkána budoucnost, nakolik a jak ji můžeme ovlivnit.
tarot a věštění

Sedmero věšteckých umění

180 Kč
160 Kč
Zákony Vesmíru - 11%
Tyto karty jsem vytvořila jako společenskou hru. Kvarteto jsem ráda hrála, hlavně v dětství. Tehdy jsem se jejich prostřednictvím učila slušnému chování. Měla jsem tyto karty ráda a mám je ve své mysli dodnes.
tarot a věštění

Zákony Vesmíru

531 Kč
472 Kč
Tarot a středověká obraznost - 11%
(1x)

Kniha Oswalda Wirtha je základní knihou o Tarotu. Wirth metodicky postupuje od zkoumání dějin tarotu po výklad jednotlivých arkán, přičemž zároveň zkoumá jeho vztahy k astrologii, kabale a barevné i číselné symbolice, jakož i k zednářství a hermetismu.

tarot a věštění

Tarot a středověká obraznost

312 Kč
278 Kč
Techniky vykládání karet - 11%
Kniha, která pojednává o o zvláštnostech technik vykládání různých jasnovideckých karet a která je vysvětluje co nejdůkladněji. Velmi napínavá příručka jako jedinečný doplněk k mnoha systémům jasnovidectví.
tarot a věštění

Techniky vykládání karet

250 Kč
222 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>