Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2019
povídky

Strážci z hlubin času - 11%
(1x)
Patnáct strašidelných povídek, které sepsal přítel a literární následovník H. P. Lovecrafta August Derleth na základě náčrtů a fragmentů z Lovecraftovy pozůstalosti.
povídky

Strážci z hlubin času

494 Kč
439 Kč
Dobrá bloncka - 28%
Dobrá bloncka je soubor různorodých Kerouacových textů, který rekapituluje témata, ke kterým se vracel, a to různými formami, beletristicky i žurnalisticky.
povídky

Dobrá bloncka

206 Kč
148 Kč
Štěstí najdeš na prýglu - 11%
Brněnský autor Miloš Mencler zvládá dokonale hantec a podařilo se mu dodat známým pohádkám, historickým příběhům, legendám i docela obyčejným příběhům úplně nový rozměr. Při čtení knihy nezůstane od smíchu jedno oko suché.
povídky

Štěstí najdeš na prýglu

224 Kč
199 Kč
Směšné lásky - 11%
(2x)
Směšné lásky — sedm povídek, jejichž námětem je láska zasazená do komických souvislostí, anebo spíš to, co lidé v komických souvislostech pokládají za pokus o milostný vztah.
povídky

Směšné lásky

317 Kč
282 Kč
Střepy času, krajin, konspirací / Nalezený deník - 11%
V krátkých prózách se protnou místo, čas, historická postava s postavou fiktivní. Toto protnutí snad spustí fantazii čtenáře směrem do historie i směrem do krajiny.
povídky

Střepy času, krajin, konspirací / Nalezený deník

206 Kč
183 Kč
Oděské povídky. Historie mého holubníku - 6%
V Oděských povídkách Babel líčí život židovského "drobného lidu" na počátku 20. století, především zlodějů, lupičů, ale také řemeslníků a drobných obchodníků. Víc než kde jinde vystupuje v těchto povídkách do popředí Babelův smysl pro černý humor.
povídky

Oděské povídky. Historie mého holubníku

229 Kč
215 Kč
Interzóna - 11%
Sbírka dopisů, deníkových poznámek, povídek a autobiografických črt z poloviny 50. let doplňují a zpřesňují obraz autora..
povídky

Interzóna

223 Kč
198 Kč
Vraždy a jiné zběsilosti - 11%
Klasik hrůzostrašné povídky by nemohl existovat bez protikladných vlivů, a tak vedle jeho nejlepších děsuplných povídek, můžeme postavit pěkně úderné, vypointované grotesky, protože humor a horor mají k sobě mnohdy nebezpečně blízko.
povídky

Vraždy a jiné zběsilosti

269 Kč
239 Kč
Elvis ze Záluží - 11%
(1x)
Soubor čtyřiadvaceti kratších próz podtitulem Povídky, horory a etudy pro jeden a dva hlasy. Autor v těchto textech exponuje zlomové situace jedince i společnosti, často v jejich paralelním prolínání a zrcadlení.
povídky

Elvis ze Záluží

242 Kč
215 Kč
Holčička, která milovala hřbitovy a jiné povídky - 11%
Šest dosud nevydaných povídek z pera jedné z nejpopulárnějších autorek detektivních příběhů.
povídky

Holčička, která milovala hřbitovy a jiné povídky

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 133 položek
<< < 1 2 3 4 .. 14 > >>