Nejprodávanější Kniha - listopad 2019
druhý stupeň

Hodinový strojek aneb Příběh na jedno natažení - 11%
(1x)
Některé příběhy jsou jako hodinový strojek. Natáhneš je a ony jdou, ubíhají a nic je nezastaví. Hodinářský učedník, mechanický rytíř v brnění, malý princ se strojkem místo srdce a tajemný doktor Kalmenius, o kterém se povídá, že je to sám ďábel…
druhý stupeň

Hodinový strojek aneb Příběh na jedno natažení

232 Kč
206 Kč
Strašidelná chůva - 11%
(3x)
Autorce se podařilo vytvořit okouzlující svět, ve kterém skříně mluví a příšery pracují jako chůvy, svět, jenž svou propracovaností možná připomene svět Harryho Pottera.
druhý stupeň

Strašidelná chůva

305 Kč
271 Kč
Nejhorší děti na světě 3 - 11%
Zdá se, že zásoby dětských prohřešků, ničemností, ba zlořádů ještě zdaleka nejsou vyčerpány. David Walliams je opět s humorem sobě vlastním zmapoval, zapsal a pak předal Tonymu Rossovi, aby k nim nakreslil spoustu vtipných ilustrací.
druhý stupeň
Ukázky

Nejhorší děti na světě 3

331 Kč
294 Kč
Staré pověsti české a moravské - 11%
(1x)
Moderní převyprávění Jiráskových pověstí z pera oblíbené autorky pro děti a mládež. Napínavé příběhy psané živým jazykem od svého prvního vydání v roce 2005 zasáhly tisíce školních děti a oprávněně náleží mezi stálice školní četby.
druhý stupeň

Staré pověsti české a moravské

359 Kč
319 Kč
Dědečkův velký útěk - 11%
(1x)
Jackův děda je už starý a zmatený:
* když jde do obchodu, zapomene si přezout papuče
* jí jen konzervy, z kterých vytváří nepoživatelné míchanice
* často si nemůže vzpomenout, jak se Jack jmenuje

druhý stupeň
Ukázky

Dědečkův velký útěk

349 Kč
310 Kč
Ďábelská zubařka - 6%
(4x)

Na město padá noc a v temnotě se začínají dít podivné, hrůzné věci. Malé děti večer před spaním uloží nic zlého netušíce pod polštář mléčný zub pro zoubkovou vílu, a ráno – ó hrůzo! .....

druhý stupeň

Ďábelská zubařka

296 Kč
278 Kč
Škola kreslení – stínování – krajina a zátiší - 11%
Objevte s touto inovativní knížkou kouzlo černé a bílé barvy a naučte se zajímavým technikám stínování! Všechny postupy jistě snadno zvládnete a brzy zjistíte, že stínování tužkou není tak obtížné - že je vlastně snadné! A navíc je i zábavné!
druhý stupeň

Škola kreslení – stínování – krajina a zátiší

89 Kč
79 Kč
Bylinkář - 11%
(2x)
Za doprovodu krásných a detailních ilustrací se v této knize děti naučí, jak léčivé byliny správně rozpoznat, sbírat, sušit, lisovat do herbářů i jak z nich vyrábět masti nebo tinktury.
druhý stupeň
Ukázky

Bylinkář

446 Kč
396 Kč
Nejhorší děti na světě 2 - 11%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
druhý stupeň
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

313 Kč
278 Kč
Nedokončené příběhy - 11%
Nedokončené příběhy jsou důležitým pramenem poznání světa Tolkienových knih - obsahují množství důležitých poznatků, které se mu podařilo o Středozemi odhalit, i příběhů, které se ve třech věcích odehrály.
druhý stupeň
Ukázky

Nedokončené příběhy

619 Kč
550 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 215 položek
<< < 1 2 3 4 .. 22 > >>