Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - listopad 2019
esoterika a astrologie

Kompletní průvodce čínským horoskopem - 28%
(1x)
Jaký partner se pro vás hodí nejlépe? A které zaměstnání či profese vám sedí? To vše vám může ukázat čínský horoskop neboli také Sheng Xiao, jehož základem je dvanáctiletý cyklus. Každý rok tohoto cyklu se vztahuje ke znamení určitého zvířete.
esoterika a astrologie

Kompletní průvodce čínským horoskopem

206 Kč
148 Kč
Kouzelné časy - 6%
(1x)

Povznášející akvarelové obrazy a srozumitelná posilující poselství známé americké umělkyně Jody Bergsma vám pomohou spojit se s vaší vnitřní silou a s kouzlem přítomného okamžiku.

esoterika a astrologie

Kouzelné časy

195 Kč
183 Kč
THOVT - odhalení 2 - 11%

Již podtitul druhého dílu Odhalení II. – Probuzení z iluze – dává tušit přímost a intenzitu, s níž nás Thovt v této knize uvádí do nové éry lidských dějin.

esoterika a astrologie

THOVT - odhalení 2

351 Kč
312 Kč
DNA Bohů - 11%
Chris Hardyová, badatelka rozvíjející revoluční dílo Zecharii Sitchina, dokazuje, že „bohové" z dávných mýtů, návštěvníci z planety Nibiru, nás stvořili s použitím své vlastní „božské" DNA, kterou nejdříve získali ze své žeberní kostní dřeně...
esoterika a astrologie

DNA Bohů

340 Kč
302 Kč
Inteligence kosmu - 11%
Podle zastaralého a stále běžného paradigmatu je svět obrovský mechanismus, který funguje v souladu se známými zákony a pravidly. Nové paradigma, které se začíná ve vědě formulovat, nabízí již jinou koncepci.
esoterika a astrologie

Inteligence kosmu

322 Kč
286 Kč
O léčivých bylinách a rostlinných božstvech - 11%
Rostliny jako léčitelé, jako zdroj obživy, jako dobrodinci, jako bohové a démoni - tato kniha nás seznamuje se všemi těmito aspekty a učí nás respektovat je a přijmout, že rostliny mají duši, vlastní povahu, a také osobnost, která nás může ovlivnit..
esoterika a astrologie

O léčivých bylinách a rostlinných božstvech

394 Kč
350 Kč
Ortodoxie - 11%
(1x)
Chestertonova dnes už klasická romantická „Ortodoxie“ je osobní i univerzální obhajobou zdravého rozumu, hlubokého smyslu lidské existence, demokracie a vznešeného poslání.
esoterika a astrologie

Ortodoxie

134 Kč
119 Kč
Světlonoška - 11%
(3x)
Nechejte se unést poutavým a cituplným příběhem psychoterapeutky Dity a jejich klientů. Sledujte, jak se během adventního období dají do pohybu jejich životní osudy. Vše je možné, stačí jen otevřít svou mysl a své srdce... a pak se začnou věci dít...
esoterika a astrologie

Světlonoška

305 Kč
271 Kč
Miluj svůj život – Ilustrované vydání - 11%
Své tělo můžete uzdravit tak, že vydáte pozitivní energii při práci se svou myslí. Autorka vysvětluje, jak limitujeme své myšlení a názory a tím vytváříme ve své hlavě zárodky a příčiny nemocí.
esoterika a astrologie

Miluj svůj život – Ilustrované vydání

323 Kč
287 Kč
O sexu - 11%
Sex je naprosto přirozený, říká kontroverzní duchovní učitel Osho, a kritizuje církve za spojování sexu s hříchem a s pocitem viny. V knize odpovídá na otázky svých žáků a nabádá je, aby se oprostili od zažitých názorů a znovu odhalili čirost bytí.
esoterika a astrologie

O sexu

288 Kč
256 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 157 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 16 > >>