Nejprodávanější knihy - listopad 2019
pohádky a legendy

Buchty a loutky dětem - 11%

Když se vám připlete do cesty Bambuch, můžete si být jisti, že máte na potíže zaděláno. Jako by nestačilo, že si jeden zvídavý tatínek přičichl v botanické zahradě ke zmenšovací kytce!

pohádky a legendy
Ukázky

Buchty a loutky dětem

206 Kč
183 Kč
Kočky v akci! - 11%
Ne nadarmo se říká, že kočky mají devět životů. Jsou to rozené dobrodružky, ale také umělkyně, múzy, léčitelky a zachránkyně. Jen se o tom málo ví a to je nespravedlivé! Ovšem tahle knížka jim to konečně jaksepatří vynahradí. ;
pohádky a legendy
Ukázky

Kočky v akci!

269 Kč
239 Kč
Milda a Milda - 11%
Víte, že každou školku hlídá hlídek nebo hlídka? A že se úplně nejčastěji jmenují Milda? Ať je to on nebo ona, ze všeho nejvíc jim záleží na tom, aby byly děti ve školce šťastné.
pohádky a legendy

Milda a Milda

269 Kč
239 Kč
Pejskoklíček - 12%
Co dělají hračky v noci? Možná byste se divili. Tak třeba Ládíkův pejsek na klíček by si sice rád hrál, musí ale čelit útoku rváčů ze sousedství.
pohádky a legendy

Pejskoklíček

59 Kč
52 Kč
Pohádky o kolečkách a nekonečnu - 11%
(2x)
Co je velké a co je malé? Kdo jsi ty a kdo jsem já? Kde končím a kde začínám? Pro někoho jsou to legrační otázky a představy dětí, ale autorka Pohádek o kolečkách a nekonečnu na ně seriózně odpovídá.
pohádky a legendy
Ukázky

Pohádky o kolečkách a nekonečnu

198 Kč
176 Kč
Vodnické pohádky - 11%
(1x)
Vodníka, o kterém mistrovsky vypráví paní Kubátová ve svých pohádkách, se děti bát nemusí. Má je rád a bude jim dobrým průvodcem vodní říší.
pohádky a legendy

Vodnické pohádky

216 Kč
192 Kč
Dušinka, víla věcí - 11%
Sedm příběhů pro děti, které ví, že věci nejsou jen obyčejné předměty.
pohádky a legendy

Dušinka, víla věcí

250 Kč
222 Kč
Princ & Princ - 11%
(3x)
Vydání nizozemské pohádky s tématikou lásky dvou lidí stejného pohlaví, určenou pro děti už od 3-4 let, je u nás v zásadě přelomové.
pohádky a legendy

Princ & Princ

178 Kč
158 Kč
Jezevec Chrujda našel velkou lásečku - 11%

Oblíbený dětský hrdina jezevec Chrujda z lesa Habřince, zvídavý a kamarádský stavitel podzemních chodeb a nor, se ve svém novém příběhu osudově zamiluje. A to do krásné lasičky Aničky – jenomže není sám, kdo by Aničku rád získal.

pohádky a legendy

Jezevec Chrujda našel velkou lásečku

205 Kč
182 Kč
Fata morgána - 12%
Kolem pusto, písek, duny, písku moře, hory, tuny. A k tomu jedno malé velbloudě, které se ztratilo mámě. Dostalo žízeň a má hlad. Zkouší spásat kaktusy, píchají ho do pusy. Mělo namále, ale dobře to dopadlo.
pohádky a legendy

Fata morgána

59 Kč
52 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 230 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 23 > >>