Nejprodávanější Kniha - listopad 2019
psi

Pachové práce služebních psů - 11%

Kniha "Pachové práce služebních psů" patří ke stěžejním dílům naší kynologické literatury a od svého prvního vydání v roce 1954 nebyla ve svém oboru dosud překonána.

psi

Pachové práce služebních psů

269 Kč
239 Kč
Psi – příruční atlas - 11%
Přehledný a praktický atlas psů, upravený v menším „cestovním“ formátu, klade důraz na české prostředí a zahrnuje tradiční osvědčená plemena, popisuje podrobně vlastnosti psů a uvádí tipy na výcvik i zkušenosti českých chovatelů.
psi

Psi – příruční atlas

269 Kč
239 Kč
Neznám druhé takové zvíře, jako je pes - 11%
RNDr. František Šusta, PhD. pracoval deset let jako profesionální trenér zvířat v zoo a získal i řadu mezinárodních ocenění. Poté, co se krom exotů začal věnovat i psům, užasl nad oddaností a tolerancí, kterou projevují ve vztahu ke svým páníčkům.
psi

Neznám druhé takové zvíře, jako je pes

269 Kč
239 Kč
Se psem mě baví svět - 11%
Ahoj, jsem pes, narodil ses pro mě, pro mé potěšení, hry, ochranu a také jako můj soukromý kuchař, řidič, uklízeč a mazlič.
psi

Se psem mě baví svět

269 Kč
239 Kč
Hersenwerk pro psy - Psí hlavolamy - 11%
Pro psa není nic horšího než nuda. A právě jako nástroj proti nudě vznikl Hersenwerk - hlavolamy a mentální cvičení, která může používat každý, kdykoli, kdekoli a s minimálními náklady.
psi

Hersenwerk pro psy - Psí hlavolamy

233 Kč
207 Kč
Francouzský buldoček - 11%
Zmačkaný obličej, netopýří uši, věrné kulaté oči – to je francouzský buldoček. Je to milý, přizpůsobivý rodinný pes, neúnavný partner dětských her a šarmantní klaun, který svým lidem dokáže vyčarovat úsměv na rtech.
psi

Francouzský buldoček

224 Kč
199 Kč
Německý ovčák - 11%
Chovejte německé ovčáky s láskou a porozuměním. Odborník na slovo vzatý vás srozumitelným způsobem zasvětí do správného chovu i výchovy německého ovčáka. Seznámí vás s důležitými poznatky chovatelů, instruktorů a zvěrolékařů.
psi

Německý ovčák

116 Kč
103 Kč
V životě je spousta věci zadarmo - 11%
Jednou ze základních myšlenek, ze kterých tyto metody vycházejí, je, že "nic v životě není zadarmo", tedy že každou odměnu, ať už má jakoukoli podobu, si musí pes napřed zasloužit.
psi

V životě je spousta věci zadarmo

206 Kč
183 Kč
Klikrtrénink pro psy - 6%
(2x)
Klikrtrénink je zábavná a efektivní metoda trénování. Podle zkušených trenérů klikrtréninku je možné tímto způsobem naučit psa čemukoli, čeho je fyzicky a psychicky schopen.
psi

Klikrtrénink pro psy

297 Kč
279 Kč
Pozitivní metody výchovy psa - 6%
Vítejte ve světě pozitivních metod výcviku psů. Kniha je určena všem majitelům psů, kteří hledají nějakou metodu pro nenásilné vedení psa – nebo si některou z nich už dokonce osvojili.
psi

Pozitivní metody výchovy psa

339 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>