Nejprodávanější knihy - listopad 2019
všeobecné a ostatní

Učím se jógu - 11%
Učím se jógu je jeho první svazek věnující se základním ásanám, u nichž jsou vždy popsány jejich jednodušší i složitější varianty.
všeobecné a ostatní

Učím se jógu

259 Kč
230 Kč
Život na živo - 11%
(1x)
Tato kniha je naplněna autentickými příběhy lidí, kteří za autorovy přímé účasti prožili smrt zaživa. Zhoubný proces v těle, známý jako rakovina, mnohým z nich umožnil vstát z mrtvých, když předtím překonali sami sebe.
všeobecné a ostatní

Život na živo

269 Kč
239 Kč
Zaříkávač nemocí - 11%
(1x)
Zaříkávač nemocí je sestavený z textů, komentářů a rozhovorů, věnovaných nemocem lidí, vrcholového sportu, politiků i celé společnosti.
všeobecné a ostatní

Zaříkávač nemocí

206 Kč
183 Kč
Zdravé těhotenství, přirozený porod - 11%
(5x)
Třetí vydání úspěšné knihy, která citlivě provádí těhotenstvím, porodem, šestinedělím a kojením, který nabízí ověřené praktické návody, jak v těchto obdobích využít bylinek, homeopatických přípravků a éterických olejů.
všeobecné a ostatní

Zdravé těhotenství, přirozený porod

629 Kč
559 Kč
Jíme zdravě každý den - 11%
Jíst zdravěji a ještě si pochutnat? Není to žádná věda! A jde to i úsporně. Vařte s Jíme zdravě jednoduše, hravě a do 30 minut. V novém vydání nejpopulárnější kuchařky od Jíme zdravě na vás čeká 120 receptů řazených podle druhu jídla.
všeobecné a ostatní

Jíme zdravě každý den

359 Kč
319 Kč
Nový BioAbecedář Hanky Zemanové - 11%
(2x)

Vše podstatné o zdravém jídle v jedné knize. Srozumitelné informace, ověřené odborníky a celostními lékaři. 25 let Hančiných praktických zkušeností. Po 13 letech úspěšného prodeje kompletně přepracovaný. Receptová část knihy zůstala nezměněna.

všeobecné a ostatní

Nový BioAbecedář Hanky Zemanové

801 Kč
712 Kč
Myslet srdcem - 11%
(6x)
Když Jitka onemocní vážnou autoimunitní nemocí, řeší to neortodoxně. Místo lékařů poslechne hlas svého srdce, který ji nabádá ukončit dlouholetý partnerský vztah, opustit domov a odjet sama do Latinské Ameriky.
všeobecné a ostatní

Myslet srdcem

314 Kč
279 Kč
Obrazový atlas akupunktury - 11%
Publikace systematickým a jasným způsobem vysvětluje pomocí ilustrací celou řadu akupunkturních bodů a hlavních drah, mimořádných drah i extrabodů.
všeobecné a ostatní

Obrazový atlas akupunktury

719 Kč
639 Kč
Tantra: kult ženského principu aneb jiný pohled na život a sex - 11%
Tantrismus zdůrazňuje, že v absolutně nerozlišeném bytí se nejdříve probouzí vědomá energie, která je také Matkou světa. Základem tantrického způsobu života je především harmonie a pozitivní přístup k životu.
všeobecné a ostatní

Tantra: kult ženského principu aneb jiný pohled na život a sex

340 Kč
302 Kč
Fakt hustá knížka o lidském těle - 11%
Jakou barvu můžou mít hleny? Kolikrát za den si uprdneme? Je pravda, že někteří lidé používali moč jako ústní vodu? Otevřete okénka, strhněte strupy, vytáhněte skryté kartičky a objevte všechna skvělá fakta o prdech, hlenech, slinách..
všeobecné a ostatní

Fakt hustá knížka o lidském těle

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 172 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 18 > >>