Nejprodávanější tituly - listopad 2019
báje a legendy

Odbila dvanáctá hodina - 58%
(1x)
Třikrát třináct nejkrásnějších a nejzajímavějších lidových pověstí o pokladech a jejich strážcích, o kouzelnících a čarodějnicích, o strašidlech a duších, které se tradují v německém prostředí.
báje a legendy

Odbila dvanáctá hodina

238 Kč
99 Kč
Skotsko - 11%
Kdo a proč budoval megalitické stavby? Žil skutečně král Artuš? Jaké tajemství skrývá Rosslynská kaple? Žije ve skotských jezerech dávno vyhynulý tvor? A kým byl ve skutečnosti William Wallace?
báje a legendy

Skotsko

268 Kč
238 Kč
Staré řecké báje a pověsti - 11%
Příběhy z řecké mytologie převyprávěné pro děti a mládež s legendárními a mimořádně zdařilými ilustracemi Zdeňka Sklenáře. V jednotlivých příbězích se mladí čtenáři setkají s nejznámějšími řeckými bohy, hrdiny, mytickými postavami i monstry.
báje a legendy

Staré řecké báje a pověsti

358 Kč
318 Kč
Velká kniha o Parzivalovi - 11%
Autor představuje příběh o Parzivalovi jako idealizovaný vzor duchovního vývoje člověka a podává tento středověký příběh jako moderní cestu zasvěcení. Díky této interpretaci se pak mnohým čtenářům otevře smysl středověkého vyprávění.
báje a legendy

Velká kniha o Parzivalovi

531 Kč
472 Kč
150 poděbradských příběhů - 11%
Knížka novináře, publicisty, autora a režiséra divadelních her Ladislava Langra 150 PODĚBRADSKÝCH PŘÍBĚHŮ přináší stručný, ale přesto snad nejucelenější soubor poděbradských známých i pozapomenutých příběhů.
báje a legendy

150 poděbradských příběhů

180 Kč
160 Kč
Labyrintem pražského tajemna - 6%
Důležitá pragensie z pera svérázného pražského rodáka Pavla Růta, význačného výtvarníka, ilustrátora a sběratele umění.
báje a legendy

Labyrintem pražského tajemna

296 Kč
278 Kč
Osm světel - 6%
(2x)
Židovské písemnictví patří k nejstarším, a zároveň nejrozmanitějším na světě, jeho texty dělí tisíce let i kilometrů. V knize Osm světel můžete najít nejznámější židovské pohádkové příběhy, legendy, bajky a anekdotická vyprávění.
báje a legendy

Osm světel

338 Kč
318 Kč
Bubáci aneb malý přírodopis duchů, přízraků a strašidel - 11%
Kniha Radovana Krátkého Bubáci s podtitulem Malý přírodopis duchů, přízraků a strašidel vyšla poprvé v roce 1961 a v paměti ji má nejedna generace.
báje a legendy

Bubáci aneb malý přírodopis duchů, přízraků a strašidel

359 Kč
319 Kč
Hvězdná obloha - 11%
Již před tisíciletími vzhlíželi lidé k nebi a jednotlivé hvězdy spojovali do obrazů, které pojmenovali po bozích, zvířatech i předmětech.
báje a legendy

Hvězdná obloha

449 Kč
399 Kč
Kováři a alchymisté - 11%
Autor v knize sleduje vývoj některých prastarých mýtů, rituálů a symbolů, které začaly být spojovány s hutníky, kováři a později i s alchymisty.
báje a legendy

Kováři a alchymisté

223 Kč
198 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 74 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>