Nejprodávanější knihy - listopad 2019
humor

Poslední pomoc - 11%
(6x)
Velmi vtipná sonda do života muže, jenž se kvůli problémům s autoritami a věčnému plavání proti proudu často dostal do situací skutečně nevídaných.
humor

Poslední pomoc

234 Kč
208 Kč
Muž jménem Ove - 8%
(21x)

Román Fredrika Backmana o starém vzteklounovi odvedle komicky ztvárňuje řadu situací, které nám jsou důvěrně známé. dokáže stvořit svůj vlastní svět, ale zároveň nám říká něco důležitého o nás i naší době.

humor
Ukázky

Muž jménem Ove

373 Kč
343 Kč
Cyklokomiks - 11%
Zábavné stripy ze světa cyklistiky pro profíky i pro hobíky, v nichž se o této oblíbené outdoorové činnosti dozvíte ledacos nového a zároveň si připomenete, co k ní neodmyslitelně patří.
humor

Cyklokomiks

242 Kč
215 Kč
Emin vánoční deník - 11%
Chcete vědět, jak si předvánoční přípravy užívají dnešní malé slečny? Nakoukněte do jejich deníčků! Ovšem, pokud vám to dovolí...
humor

Emin vánoční deník

269 Kč
239 Kč
Hilda a Sofie - 11%
Sofie sní o jediném: stát se primabalerínou. Kvůli svému snu se odstěhuje od milující rodiny do neznámého města, kde nastoupí na výběrovou baletní školu. Dvě úplně odlišné holky = jedno velké přátelství!
humor

Hilda a Sofie

242 Kč
215 Kč
Hrátky se SpongeBobem - 11%
Tato kniha zábavných aktivit přináší vtipné příběhy kamarádů ze Zátiší bikin.
humor

Hrátky se SpongeBobem

179 Kč
159 Kč
Slova z pekla - 11%
Možná už je znáte z Instagramu. Slova z pekla monitorují ten nejbizarnější jazykový paskvil, co lidé vypouštějí z úst. Jejich hledáčku neuniknou milovníci kávy,
humor

Slova z pekla

269 Kč
239 Kč
Vino fatale - 11%
Obrazová publikace Vino fatale obsahující téměř dvě stovky černobílých i barevných kreseb, litografií, leptů, maleb i aforismů na téma víno vás u skleničky dobrého vína jistě pobaví svým jemným, inteligentním a často také absurdním humorem.
humor

Vino fatale

269 Kč
239 Kč
Jeden kopeček šmoulový - 11%
(1x)

.Devadesátková nostalgie a střípky ze života známé herečky a blogerky.

Dětství, to jsou hlavně prázdniny, babičky a dědové, videopůjčovny, tamagoči nebo Kačeří příběhy. Aspoň pro nás, děti devadesátek.

humor
Ukázky

Jeden kopeček šmoulový

332 Kč
295 Kč
Karneval paměťových buněk - 11%
(1x)

Vzpomínky a postřehy moderátora populární talkshow Všechnopárty.

Oblíbený moderátor a bavič Karel Šíp s nadhledem sobě vlastním představuje témata, která ho zajímají, o kterých debatuje se svými televizními hosty nebo jež vyplavila zákoutí jeho p

humor
Ukázky

Karneval paměťových buněk

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 181 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 19 > >>