Nejprodávanější tituly - listopad 2019
povídky

Vánoční příběhy a povídky - 20%
Několik povídek s vánoční tematikou, jejichž autorem je Karel Čapek, Vojtěch Steklač, Jaroslav Hašek, Ladislav Pecháček, Jaroslav Major a Rudolf Těsnohlídek, čtené předními českými herci. Účinkují Josef Somr, Josef Dvořák, Tomáš Töpfer, Miroslav Tábo
povídky
Ukázky

Vánoční příběhy a povídky

149 Kč
119 Kč
Drž mě pevně, miluj mě zlehka - 6%
(3x)
Robert Fulghum absolvoval několikaměsíční taneční školu tanga přímo v Argentině. A celou tu dobu mu v hlavě zrála kniha povídek v nichž zkoumá potřebu člověka reagovat fyzicky na hudbu.
povídky

Drž mě pevně, miluj mě zlehka

253 Kč
238 Kč
Oděské povídky. Historie mého holubníku - 6%
V Oděských povídkách Babel líčí život židovského "drobného lidu" na počátku 20. století, především zlodějů, lupičů, ale také řemeslníků a drobných obchodníků. Víc než kde jinde vystupuje v těchto povídkách do popředí Babelův smysl pro černý humor.
povídky

Oděské povídky. Historie mého holubníku

229 Kč
215 Kč
Zjevení Cthulhu - 11%
(1x)
Výběr z díla jednoho z nejvýznamnějších hororových spisovatelů 20. století. Šestice povídek, mezi nimiž jsou i slavné a klasické texty „Volání Cthulhu“, „Hrůza v Dunwichi“ a „V horách šílenství“.
povídky

Zjevení Cthulhu

314 Kč
279 Kč
Interzóna - 11%
Sbírka dopisů, deníkových poznámek, povídek a autobiografických črt z poloviny 50. let doplňují a zpřesňují obraz autora..
povídky

Interzóna

223 Kč
198 Kč
Vraždy a jiné zběsilosti - 11%
Klasik hrůzostrašné povídky by nemohl existovat bez protikladných vlivů, a tak vedle jeho nejlepších děsuplných povídek, můžeme postavit pěkně úderné, vypointované grotesky, protože humor a horor mají k sobě mnohdy nebezpečně blízko.
povídky

Vraždy a jiné zběsilosti

269 Kč
239 Kč
Elvis ze Záluží - 11%
(1x)
Soubor čtyřiadvaceti kratších próz podtitulem Povídky, horory a etudy pro jeden a dva hlasy. Autor v těchto textech exponuje zlomové situace jedince i společnosti, často v jejich paralelním prolínání a zrcadlení.
povídky

Elvis ze Záluží

242 Kč
215 Kč
Holčička, která milovala hřbitovy a jiné povídky - 11%
Šest dosud nevydaných povídek z pera jedné z nejpopulárnějších autorek detektivních příběhů.
povídky

Holčička, která milovala hřbitovy a jiné povídky

224 Kč
199 Kč
Mimo prostor a čas - 11%
(1x)
Od uliček středověkého města Averoigne hemžících se upíry až po zářivé kupole posledního obydleného světadílu Zothique nás Clarke Ashton Smith, tento čaroděj světové fantastiky, provádí po zapomenutých říších nekromancie a nočních můr, ztracených světů a dalších dimenzí.
povídky

Mimo prostor a čas

314 Kč
279 Kč
Sobí hora - 11%
(1x)
Pozoruhodná sbírka třinácti povídek, tak zvláštních, že je velmi obtížné vypudit je z mysli.
povídky

Sobí hora

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 166 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 17 > >>