Nejprodávanější e-knihy - listopad 2019
česká

Sněžný měsíc - 20%
(6x)
Nová detektivka Michaely Klevisové zavádí čtenáře do idylické krajiny Beskyd, kde na horách ještě žijí lidé podobně prostě a v souladu s přírodou jako generace jejich předků.
česká
Ukázky

Sněžný měsíc

279 Kč
223 Kč
Hodiny z olova - 20%
(11x)
Rozsáhlý román inspirovaný autorčinými pobyty v Číně.
česká
Ukázky

Hodiny z olova

339 Kč
271 Kč
Probudím se na Šibuji - 20%
(17x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
česká
Ukázky

Probudím se na Šibuji

135 Kč
108 Kč
Kdo šije u Podolské - 20%
(4x)

Osudy slavného salonu v 50. letech Salon Podolská býval v dobách své největší slávy spojován s elegancí a luxusem. Po znárodnění v roce 1948 zde díky protekci Marty Gottwaldové mohla bývalá majitelka zůstat zaměstnána na podřadné pozici. Na osudech lidí spojených se salonem můžeme sledovat dobu, kdy modely z pařížských přehlídek vystřídaly rudé šátky a vykasané rukávy údernic.

česká
Ukázky

Kdo šije u Podolské

209 Kč
167 Kč
Raději zešílet v divočině
(19x)
Někteří si postavili v lese chýši, jiní žijí v maringotkách, případně na horských samotách. Jeden přespává přímo pod stromy.
česká
Ukázky

Raději zešílet v divočině

398 Kč
Hotýlek - 20%
(29x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
česká
Ukázky

Hotýlek

259 Kč
207 Kč
Autismus & Chardonnay - 20%
(7x)
Co mají společného písek a sušenky? Nebo hokejky s plyšákem a modřiny s letákem? Zeptejte se Martina Selnera! Mimo to, že pracuje ve Slunečním domově, kde se stará o děti s autismem, oplývá totiž darem spojit dvě zdánlivě nesouvisející věci.
česká
Ukázky

Autismus & Chardonnay

89 Kč
71 Kč
Bohemia - 20%
(3x)
Začíná nové milénium a nadějný český režisér Ivan se srdcem floutka, rodinou na krku a hlavou v oblacích sní o tom natočit film v Hollywoodu. Náhoda mu přihraje do cesty o pár let starší britskou producentku, a protože si padnou do oka, začíná jeho sen dostávat reálné obrysy.
česká
Ukázky

Bohemia

209 Kč
167 Kč
Klub divných dětí - 20%
(1x)
Mila, Petr, Katka a Franta jsou divní. Nebo si to o nich aspoň ostatní myslí.
česká
Ukázky

Klub divných dětí

249 Kč
199 Kč
Piano live - 20%
(2x)
Piano live, druhý díl tetralogie Kde lišky dávají dobrou noc, napsal pod pseudonymem Chaim Cigan známý prozaik a dramatik, vrchní zemský rabín Karol Sidon.
česká
Ukázky

Piano live

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 688 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 69 > >>