Nejprodávanější audioknihy ke stažení - listopad 2019

Mach a Šebestová
Dva inteligentní žáci třetí třídy Mach se Šebestovou dostanou darem za dobrý skutek kouzelné sluchátko, které plní každé přání. To je výchozí stav, ze kterého vyšel Miloš Macourek při tvorbě jednoho ze svých nejúspěšnějších scénářů k oblíbenému večerníčku.
Ukázky

Mach a Šebestová

69 Kč
Jen krátká návštěva potěší
Většinou velmi veselé vyprávění známého malíře,jak ho zachytily mikrofony na besedě ve Frýdku-Místku v roce 1989, v Lyře Pragensis v roce 1998 a doma v Nedvězí v roce 2000.
Ukázky

Jen krátká návštěva potěší

127 Kč
Příběhy Petra Šabacha
Audiokniha obsahuje texty spisovatele Petra Šabacha, které jsou předčítány známými herci, mezi něž patří Zdeněk Svěrák, Jaromír Hanzlík, Martin Dejdar a další. Jedná se o audioknihu, jejíž výdělek jde na dobročinné účely.
Ukázky

Příběhy Petra Šabacha

169 Kč
Čarodějův učeň
(6x)
Příběhem chlapce, který se na prahu dospělosti přiblížil temným silám a je jimi fascinován, dokud nepozná, že jej mohou zahubit.
Ukázky

Čarodějův učeň

255 Kč
Tracyho tygr
(2x)
Půvabný příběh Thomase Tracyho, newyorského mladíka, ke kterému se jednoho dne připojí jako stálý společník tygr, na něhož mladík už od dětství čeká, aby v něm probudil lásku k dívce Lauře a naučil ho dalším důležitým věcem.
Ukázky

Tracyho tygr

249 Kč
Zobrazuji 431 - 440 z 435 položek
<< < 1 .. 42 43 44