Nejprodávanější e-knihy - listopad 2019
osobní rozvoj

Čeho před smrtí nejvíce litujeme - 20%
(4x)
Příběhy lidí loučících se se životem se prolínají s osobním příběhem autorky, hledající pozitivní smysl plného prožívání přítomnosti při stejně plném vědomí vlastní konečnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Čeho před smrtí nejvíce litujeme

299 Kč
239 Kč
Cesta nespoutané ženy - 20%
(5x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
osobní rozvoj
Ukázky

Cesta nespoutané ženy

194 Kč
155 Kč
Netrapte se po rozvodu - 20%
Je smutnou pravdou, že rozvod v moderní době postihuje čím dál tím víc rodin. To, co bylo ještě před několika desítkami let společností vnímáno jako opovrženíhodné či přímo nemožné, je dnes čímsi běžným.
osobní rozvoj
Ukázky

Netrapte se po rozvodu

186 Kč
149 Kč
Jak se asertivně prosadit - 20%
(1x)
Mnoho lidí vyhledává psychiatrickou nebo psychologickou pomoc i v případech, kdy by si své problémy mohli vyřešit sami. Mohli by je dokonce vyřešit dříve, než se nakupí do takového množství, že se stávají nepřehlednými.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak se asertivně prosadit

161 Kč
129 Kč
Manipulatívna rétorika - 20%
(1x)
Medzinárodne úspešný tréner rétoriky vo svojej knihe prezrádza najúčinnejšie manipulatívne triky a techniky. Dozviete sa, ako získať súhlas, vzbudiť sympatie, ukončiť nepríjemné diskusie alebo zvíťaziť pomocou emócií.
osobní rozvoj
Ukázky

Manipulatívna rétorika

306 Kč
245 Kč
Jeď dál - 20%
(1x)
Tvořivost není rovná přímka s jasným začátkem i koncem, ale spíše smyčka, která nás pokaždé, když něco dokončíme, vrací na start.
osobní rozvoj
Ukázky

Jeď dál

209 Kč
167 Kč
Kniha SLOU - 20%

Zpomalte a možná zjistíte, že už máte vše, co jste hledali Svět se zrychluje. Máme všeho čím dál víc a přeci jen nám pořád něco chybí. Lidstvo sužují stále nové civilizační nemoci a navzdory nevídanému materiálnímu blahobytu nám pocit štěstí proplouvá mezi prsty. Co s tím? Můžeme zpomalit.

osobní rozvoj
Ukázky

Kniha SLOU

249 Kč
199 Kč
Metoda Bullet Journal - 20%
Metoda Bullet Journal je jednou z nejelegantnějších a nejefektivnějších metod produktivity, s nimiž jsem se kdy setkal. Nejenže usnadňuje organizaci úkolů, ale zároveň pomáhá při hledání vašeho lepšího já.
osobní rozvoj
Ukázky

Metoda Bullet Journal

259 Kč
207 Kč
Přijměte své vnitřní dítě - 20%
Tato knížka vám pomůže přijmout sebe sama bez odsuzování a předsudků, naučí vás odpouštět si a mít se rádi. Autor, zkušený psychoterapeut, vám poradí, jak zvládat nejrůznější trable...
osobní rozvoj
Ukázky

Přijměte své vnitřní dítě

195 Kč
156 Kč
Stručný manuál úspěšného lenocha - 20%
Splnit si svoje životní sny není tak složité, jak se na první pohled zdá. Stačí neztrácet motivaci, být důsledný a dodržovat pár pravidel.
osobní rozvoj
Ukázky

Stručný manuál úspěšného lenocha

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 136 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 14 > >>