Nejprodávanější e-knihy - listopad 2019
medicína

Lexicon medicum - 20%
Neocenitelnou příručkou, která vychází opět po jedenácti letech, je společné dílo filologa prof. PhDr. Jana Kábrta, CSc., a lékaře doc. MUDr. Jana Kábrta, CSc., nazvané Lexicon medicum.
medicína
Ukázky

Lexicon medicum

660 Kč
528 Kč
Medicínské právo - co a jak - 20%
Publikace obsahuje souhrn praktických rad, jak řešit problémové situace, na co si dát pozor a čeho se vyvarovat v běžné lékařské praxi, při řízení zdravotnického zařízení nebo provozování soukromé lékařské praxe.
medicína
Ukázky

Medicínské právo - co a jak

130 Kč
104 Kč
Obecná psychologie - 20%
(1x)
Publikace se zabývá základními aspekty lidské psychiky. Vychází z vymezení obecné psychologie a jejího postavení v systému psychologických věd, uvádí i základní metody, které slouží k poznání a hodnocení jednotlivých psychických projevů a funkcí.
medicína
Ukázky

Obecná psychologie

270 Kč
216 Kč
Pediatrie pro nelékařské zdravotnické obory - 20%
Po více než 15 letech se dostává čtenářům do rukou komplexní publikace týkající se základního medicínského oboru, a zaplňuje tak bílé místo na našem knižním trhu. Kniha je sepsána lékaři, odborníky, kteří se podílejí na výuce nelékařských zdravotnick
medicína
Ukázky

Pediatrie pro nelékařské zdravotnické obory

382 Kč
306 Kč
Psychický vývoj dítěte a výchova - 20%
Publikace se zabývá psychickým vývojem dětí od doby ještě před narozením až do problémového období dospívání. Poukazuje na to, jaké možnosti a limity má výchova v rámci rodiny i školy vzhledem k individuálním zvláštnostem dětí.
medicína
Ukázky

Psychický vývoj dítěte a výchova

339 Kč
271 Kč
Psychologie osobnosti - 20%
(1x)
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
medicína
Ukázky

Psychologie osobnosti

424 Kč
339 Kč
Psychologie sériových vrahů - 20%
Kniha představuje základy psychologie a behaviorální patologie sériových vrahů.
medicína
Ukázky

Psychologie sériových vrahů

594 Kč
475 Kč
Vývojová psychologie - 20%
Publikace svou vyváženou koncepcí poskytujekomplexní pohled na problematiku psychického vývoje jedince. Toto vydání je v mnohém aktualizováno a doplněno o nové poznatky.
medicína
Ukázky

Vývojová psychologie

390 Kč
312 Kč
Císařský řez - 20%
V mnoha zemích světa se dnes alespoň jedno dítě ze čtyř rodí císařským řezem. Toto je první kniha, která se zabývá všemi klíčovými otázkami spojenými s tímto zákrokem.
medicína
Ukázky

Císařský řez

175 Kč
140 Kč
Komunikace v ošetřovatelské praxi - 20%
Komunikace je důležitou součástí kvalitního profesionálního chování sester a dalších zdravotnických pracovníků. Publikace proto přináší základní oblasti sociální komunikace mezi zdravotnickým pracovníkem a pacientem.
medicína
Ukázky

Komunikace v ošetřovatelské praxi

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 94 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 10 > >>