Nejprodávanější Kniha - listopad 2019
cestopisy

Příběhy z olivového ostrova aneb Když na Korfu kvetou mandloně - 11%
(3x)
Autorka žije na Korfu přes deset let. Její postřehy jsou prodchnuty láskou a obdivem k novému domovu, což jí umožňuje vnímat krásu a poezii ostrova.
cestopisy

Příběhy z olivového ostrova aneb Když na Korfu kvetou mandloně

134 Kč
119 Kč
Balkán, bejby! - 11%
(1x)
Čerství rodiče vyrazí s miminkem na tříměsíční putování Balkánem. Kromě nejdelších prázdnin v životě je čeká řada výzev. Tím spíš poté, co se k nim přidá zdánlivě neodolatelné šťěňátko.
cestopisy

Balkán, bejby!

314 Kč
279 Kč
Bez motoru do Peru - 11%
Cestovatel Petr Macourek se po okouzlující plavbě Atlantikem vydává na kole Jižní Amerikou.
cestopisy

Bez motoru do Peru

257 Kč
228 Kč
Busny: Tam - 11%
(1x)
Na co všechno narazíte, když se rozhodnete cestovat napříč Afrikou ve zpola nepojízdném růžovém autobuse? Jsme Marika a David a vydali jsme se do Afriky natáčet seriál. Nápad vyrazit na dobrodružnou cestu vznikl spontánně jednoho večera u piva.
cestopisy

Busny: Tam

313 Kč
278 Kč
In search of a shared expression - 11%
Karel Čapek (1890-1938) wrote at the time when the travel writing genre gained some of its most prominent artistic and narrative features, and the theme of travel permeated both literature and visual art.
cestopisy

In search of a shared expression

405 Kč
360 Kč
Podzim - Cesty za horizont - 11%
Čas podzimu je na jedné straně naprosto fantastický, jeho barevnost se mění jako v kaleidoskopu, je to také čas naplnění, kdy sbíráme plody, které nám Země nabízí, ale také doba usínání a příchodu temnot.
cestopisy

Podzim - Cesty za horizont

341 Kč
303 Kč
Rusko - 11%
Ďalší z Hiraxových cestopisov, tentoraz z Ruska. Autor v ňom opisuje svoj výstup na Elbrus severnou stranou a návštevu miest ako Moskva, Volgograd, Veľký Novgorod, Jaroslavľ, Piatigorsk, Kislovodsk...
cestopisy

Rusko

383 Kč
340 Kč
S bílým rytířem za sv. Jakubem - 11%
O Svatojakubské cestě již vyšel nespočet knih, ale tato je originální: povzbudí každého, v jehož nitru se pomalu probouzí k životu poutník. A kdo to vlastně je, ten „poutník“?!
cestopisy

S bílým rytířem za sv. Jakubem

293 Kč
260 Kč
Americká elegie - 11%
(1x)
Příběh rodiny Vancových začal v poválečné Americe nadějí. Autorovi prarodiče byli „zamilovaní, ale chudí jako kostelní myš“. Přestěhovali se z apalačského regionu Kentucky do Ohia s nadějí, že uniknou strašné chudobě, která je obklopovala.
cestopisy
Ukázky

Americká elegie

268 Kč
238 Kč
Austrálie země kontrastů - 11%
Leoš Šimánek s manželkou Lenkou se již pošesté vydali na chalupu do Orlických hor, aby tam bratrovi a švagrové líčili další zážitky z cest a vznikl tak nový autobiografický cestopis.
cestopisy

Austrálie země kontrastů

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 60 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>