Nejprodávanější e-knihy - listopad 2019
společenské vědy

Svoboda jménem zlato - 20%
(1x)
Co by znamenal návrat ke zlatému standardu?Jakou roli hraje v historickém kontextu zlato? Profesor podnikové ekonomiky Dr. Hans J. Bocker - přední švýcarský ekonom se v knize věnuje aktuálnímu tématu dnešní doby - nemocnému peněžnímu hospodářství.
společenské vědy
Ukázky

Svoboda jménem zlato

169 Kč
135 Kč
Všechno je jinak - 20%
(3x)
Co když je všechno jinak, než se na první pohled zdá? Ve společnosti roste napětí. Nepokoje se šíří Evropou. Jedna krize střídá druhou. Možná se blíží kolaps eurozóny. Jak to skončí? Vstupujeme do nové éry?
společenské vědy
Ukázky

Všechno je jinak

229 Kč
183 Kč
Jak se dívám na svět… - 20%
Kniha shrnuje celoživotní poznatky autora, publikované v odborných časopisech a monografiích, v oboru podnikání, podnikové ekonomiky a managementu do stručných esejí a komentářů k soudobým událostem z praktického života.
společenské vědy
Ukázky

Jak se dívám na svět…

89 Kč
71 Kč
České probuzení z amerického snu - 20%
Tato kniha přichází s novým pohledem na Spojené státy, který vychází z nutnosti překonat nekriticky obdivné i nekriticky odsuzující přístupy.
společenské vědy
Ukázky

České probuzení z amerického snu

200 Kč
160 Kč
Čtvrtstoletí republiky - 20%
Karel Pacner svou strhující kronikou převážně politických událostí let 1991 až 2018 varuje: jestliže nepochopíme svou minulost, může se stát, že si ji v budoucnosti zopakujeme!
společenské vědy
Ukázky

Čtvrtstoletí republiky

399 Kč
319 Kč
Druhá derivace touhy I - 20%
(1x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...
společenské vědy
Ukázky

Druhá derivace touhy I

168 Kč
134 Kč
Kdo vládne světu? - 20%
Nejnovější kniha intelektuála, filozofa a aktivisty Noama Chomského přináší důkladnou kritickou analýzu současné mezinárodní situace.
společenské vědy
Ukázky

Kdo vládne světu?

270 Kč
216 Kč
Konzervatismus dnes - 20%
(1x)
Je konzervatismus stále nosný ideový proud, nebo už své hlavní „bitvy“ v globalizované společnosti dávno prohrál? Může nás dnes ještě nějak inspirovat?
společenské vědy
Ukázky

Konzervatismus dnes

195 Kč
156 Kč
Milosrdenství? Bez rozumu? - 20%
(1x)
Filosof Jiří Fuchs se pokouší analyzovat příčiny a souvislosti migrační krize systematičtěji a s hlubším záběrem, než s jakým se obvykle setkáváme v povrchních úvahách na toto téma v médiích.
společenské vědy
Ukázky

Milosrdenství? Bez rozumu?

100 Kč
80 Kč
Mluv jako TED - 20%

Chyťte svým projevem posluchače za srdce! Chcete, aby vás ostatní poslouchali? Abyste zaujali, musíte své nápady umět prodat. To je dovednost, která otevírá bránu ke splnění vašich snů.

společenské vědy
Ukázky

Mluv jako TED

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 90 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>