Nejprodávanější e-knihy - listopad 2019
psychologie

Interakční psychologický výcvik - 20%
(1x)
V přípravě pedagogů, psychologů a ostatních příbuzných oborů má interakční psychologický výcvik nezastupitelné místo. Orientuje se na rozvíjení sociálních dovedností i na prohlubování profesních kompetencí studentů.
psychologie
Ukázky

Interakční psychologický výcvik

212 Kč
170 Kč
Nevěra - 20%
Rozšířená a zčásti přepracovaná populárně odborná monografie našeho předního poradce pro manželství, partnerské a rodinné vztahy nabízí i tentokrát vlastní pracovní definici pojmu nevěra a přehled jejích hlavních typů.
psychologie
Ukázky

Nevěra

166 Kč
133 Kč
Moderní body image - 20%
Máte zájem o zdravý a kvalitní způsob života? Jste odhodláni aktivně se podílet na zdokonalování vlastního těla? Moderní body image Vás naučí vnímat své tělo, zdůraznit přednosti, potlačit nedostatky. Zjistíte, jak pečovat o zdraví a vzhled.
psychologie
Ukázky

Moderní body image

149 Kč
119 Kč
Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky - 20%
Oliver Sacks je dnes snad nejslavnější neuropsycholog na světě. Jeho „klinické povídky“ nejsou jen nezúčastněné kazuistiky kuriózních případů.
psychologie
Ukázky

Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky

276 Kč
221 Kč
Emoční poruchy v dětství a dospívání - 20%
Třetí vydání úspěšné publikace je poutavou ilustrací psychoanalytického přístupu k problémům, se kterými se ve svých ordinacích běžně setkávají dětští psychiatři, lékaři i psychologové.
psychologie
Ukázky

Emoční poruchy v dětství a dospívání

356 Kč
285 Kč
Aspergerův syndrom - 20%
Navenek vypadají stejně jako všichni ostatní, ale jejich nitro skličuje neschopnost porozumět okolnímu, pro ně komplikovanému a nevyzpytatelnému světu plnému nepředvídatelných emocí, reakcí a potřeb ostatních lidí.
psychologie
Ukázky

Aspergerův syndrom

110 Kč
88 Kč
Buď chlap. Příručka opravdového muže - 20%
Díky 100 praktickým návodům zvládnete krok za krokem vše, co dnešní mladý muž potřebuje vědět...
psychologie
Ukázky

Buď chlap. Příručka opravdového muže

254 Kč
203 Kč
Chci od života víc - 20%

Nezáleží na tom, s čím se v životě potýkáme, ale na tom, jak se k tomu postavíme. Chci od života víc je kniha inspirativních příběhů lidí, kteří se rozhodli, že se i přes různé životní peripetie nevzdají naděje na řešení a budou hledat cestu, i kdyby jim to mělo trvat tisíc let.

psychologie
Ukázky

Chci od života víc

209 Kč
167 Kč
Interakční psychologický výcvik - 20%
Kniha přináší konkrétní hry a postupy pro práci se skupinou. Vedoucím i členům skupiny umožňuje porozumět základním pravidlům a zákonitostem, kterými se práce s výcvikovou skupinou řídí.
psychologie
Ukázky

Interakční psychologický výcvik

280 Kč
224 Kč
Posvátná prostitutka - 20%
Posvátná prostitutka ztělesňuje jak sexuální, tak duchovní stránku ženy. Velebí bohyni ve fyzické rozkoši a duchovní extázi. Přesto je posvátná prostitutka panenská. Její panenství nemá nic společného s fyzickým stavem, ale s vnitřním postojem.
psychologie
Ukázky

Posvátná prostitutka

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 106 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>