Nejprodávanější Kniha - listopad 2019
hudba

Holka v kapele
Kim Gordonová se proslavila hlavně jako zpěvačka, basistka a jedna z hlavních tváří rockové skupiny Sonic Youth. Ta patřila k nejúspěšnějším a nejvlivnějším kapelám nezávislé americké scény.
hudba

Holka v kapele

313 Kč
Progresivní rock
(4x)
Kniha se zabývá formováním progresivního rocku na přelomu šedesátých a sedmdesátých let 20. století.
hudba

Progresivní rock

261 Kč
Slyšet neviděné/Vidět neslyšené
Monografie pojednává o hudbě ve filmu – jevu éterickém, pomíjivém a neuchopitelném slovy. Dnešní technologie filmového záznamu se neustále vyvíjejí, ale všichni tvůrci stále řeší odvěké otázky...
hudba

Slyšet neviděné/Vidět neslyšené

441 Kč
Srdce zlomený
(2x)

Historky z alternativního undergroundu. "Když srdce zdobí smuteční páska, je čas na posledního práska. Láska je zapeklitá věc." Muzikant Ondřej Hejma se ve své nové knize vzpomínek vrací do roku 2013 a sleduje vývoj událostí v kultuře, politice, rodině i v oblasti srdce.

hudba

Srdce zlomený

242 Kč
Hudba, smysl a nesmysl
(1x)

Alfred Brendel je bezesporu jedním z nejvýznamnějších klavíristů a umělců 20. století. Je historicky prvním pianistou, který nahrál kompletní klavírní dílo Ludwiga van Beethovena. Souborné vydání jeho esejů se ve světě stalo velkou událostí.

hudba

Hudba, smysl a nesmysl

539 Kč
Miro Žbirka – Zblízka
Životní příběh Miroslava „Mekyho“ Žbirky, jak jej z jeho vyprávění zaznamenal novinář Honza Vedral. Publikace, která mapuje jeden z nejúžasnějších příběhů československé populární hudby
hudba

Miro Žbirka – Zblízka

359 Kč
Podoby
(1x)
Sbírka autorových próz a zamyšlení nazvaná Podoby je právě oním pozváním ke stolu a k naslouchání.
hudba
Ukázky

Podoby

223 Kč
RR rozhovory
Kniha přináší výbor z rozhovorů publikovaných v Revolver Revue, případně Kritické Příloze RR od samizdatových počátků do současnosti.
hudba
Ukázky

RR rozhovory

404 Kč
Slza obrazem
(1x)
Autentická fotokniha skupiny Slza, ve které mají fanoušci kapely poprvé možnost poznat její členy nejen v záři reflektorů, ale i v jejich běžném životě a to díky unikátním fotografiím Jindry Kodíčka, jež jsou doprovázeny biografickými texty.
hudba

Slza obrazem

359 Kč
Vilém Petrželka

Vilém Petrželka (10. září 1889, Brno – 10. ledna 1967, tamtéž) byl český dirigent, hudební skladatel a pedagog. Byl synem vojenského hudebníka. Od dětství hrál na housle, harmonium a akordeon.

hudba

Vilém Petrželka

134 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 66 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>