Nejprodávanější tituly - listopad 2019
svět

Bangkok - průvodce na cesty - 11%
Evropští obchodníci mu říkali Bangkok, což v překladu z thajštiny znamená „vesnice, kde rostou plané švestky“. Thajci své hlavní město ve zkráceném znění nazývají Krung Thep, ale v plné verzi je název skutečně dlouhý.
svět

Bangkok - průvodce na cesty

296 Kč
263 Kč
Dubrovník - Poznejte - 11%
Užijte si letos Dubrovník nově! V našem průvodci najdete prohlídkové trasy městem i výlety na okolní ostrovy. Na své si přijdou milovníci památek, dobrého jídla, vodních radovánek, ale i aktivní turisté.
svět

Dubrovník - Poznejte

269 Kč
239 Kč
Filipíny - 11%
Průvodce po Filipínách pro zkušené cestovatele, novinka. Nechte se inspirovat a užijte si opravdu exotickou dovolenou. V knize najdete přehled nejkrásnějších pláží a letovisek, nejlepší potápěčské lokality, nejzajímavější památky i zábavní čtvrti.
svět

Filipíny

711 Kč
632 Kč
Itinerario - 11%
(2x)
Dílo „Itinerario“ je cestopisem z pera nizozemského cestovatele Jana Huyghena van Linschoten, který v 80. letech 16. století strávil několik let v portugalských službách v Indii ve službách arcibiskupa z Goy.
svět
Ukázky

Itinerario

448 Kč
398 Kč
Jak jsem potkala Brusel
(3x)
Poznejte hlavní město komiksu, čokolády, Evropské unie a (zdánlivého) chaosu.
svět

Jak jsem potkala Brusel

134 Kč
Madagaskar - Inspirace na cesty - 11%
Nový průvodce za exotikou Madagaskaru, jedno z přírodně i evolučně nejrozmanitějších míst na světě. Hlavní tváří madagaskarské divočiny jsou lemuři a primáti, ale setkáte se zde s celou řadou podivných tvorů.
svět

Madagaskar - Inspirace na cesty

251 Kč
223 Kč
Malajsie - 11%
Novinka z řady nejprodávanějších kapesních turistických průvodců na světě nakladatelství Berlitz.
svět

Malajsie

233 Kč
207 Kč
Malta a Gozo - Lonely Planet - 11%
Úchvatně nádherné ostrovy Malta a Gozo mají pro každého něco: zářivé moře, plážové koktejly, historická města ze zlatavého kamene, prehistorické památky na vrcholcích útesů a potápěčské lokality proslulé jeskyněmi, lodními vraky i mořskými koníčky.
svět

Malta a Gozo - Lonely Planet

359 Kč
319 Kč
Moskva - 11%
Kapesní průvodce řady Berlitz jsou již dlouhodobě zárukou pečlivě a přehledně zpracovaných a aktuálních turistických informací a rozhodně ne náhodou patří mezi nejprodávanější průvodce na světě. Turisté si je oblíbili pro svou praktičnost, spolehlivost a hutný informační obsah.
svět

Moskva

179 Kč
159 Kč
Route 66 - 11%
Tato kniha fotografií představuje prostřednictvím úžasných snímků a odborně pojatých textů památky a zajímavosti na Route 66, navede vás ale i na některá další místa, k nimž se vyplatí udělat si zajížďku.
svět

Route 66

719 Kč
639 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 110 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>