Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2019
svět

Labyrintem pražského tajemna
Důležitá pragensie z pera svérázného pražského rodáka Pavla Růta, význačného výtvarníka, ilustrátora a sběratele umění.
svět

Labyrintem pražského tajemna

296 Kč
Španělsko
Průvodce Španělskem je rozdělen do třinácti přehledně uspořádaných kapitol přibližně odpovídajících administrativnímu členění země. Úvodní část nabízí základní seznámení se zemí a také tipy na místa, která byste si rozhodně neměli nechat ujít.
svět

Španělsko

628 Kč
Sen o Tichomoří
(5x)
Souhrnná výpověď o ostrovních zemích Polynésie, Melanésie a Mikronésie z celkem šesti cest autorky do tohoto čarovného kusu světa. Předmluvu knihy s více než 300 fotografiemi a mapkami napsal cestovatel ing. Miroslav Zikmund.
svět
Ukázky

Sen o Tichomoří

269 Kč
Toulavá kamera 14
Tentokrát Vám přinášíme 14tý díl knižního zpracování oblíbeného televizního pořadu, který obsahuje padesát poutavých reportáží.
svět

Toulavá kamera 14

280 Kč
Bangkok - průvodce na cesty
Evropští obchodníci mu říkali Bangkok, což v překladu z thajštiny znamená „vesnice, kde rostou plané švestky“. Thajci své hlavní město ve zkráceném znění nazývají Krung Thep, ale v plné verzi je název skutečně dlouhý.
svět

Bangkok - průvodce na cesty

296 Kč
Dubrovník - Poznejte
Užijte si letos Dubrovník nově! V našem průvodci najdete prohlídkové trasy městem i výlety na okolní ostrovy. Na své si přijdou milovníci památek, dobrého jídla, vodních radovánek, ale i aktivní turisté.
svět

Dubrovník - Poznejte

269 Kč
Filipíny
Průvodce po Filipínách pro zkušené cestovatele, novinka. Nechte se inspirovat a užijte si opravdu exotickou dovolenou. V knize najdete přehled nejkrásnějších pláží a letovisek, nejlepší potápěčské lokality, nejzajímavější památky i zábavní čtvrti.
svět

Filipíny

711 Kč
Itinerario
(2x)
Dílo „Itinerario“ je cestopisem z pera nizozemského cestovatele Jana Huyghena van Linschoten, který v 80. letech 16. století strávil několik let v portugalských službách v Indii ve službách arcibiskupa z Goy.
svět
Ukázky

Itinerario

448 Kč
Jak jsem potkala Brusel
(3x)
Poznejte hlavní město komiksu, čokolády, Evropské unie a (zdánlivého) chaosu.
svět

Jak jsem potkala Brusel

134 Kč
Madagaskar - Inspirace na cesty
Nový průvodce za exotikou Madagaskaru, jedno z přírodně i evolučně nejrozmanitějších míst na světě. Hlavní tváří madagaskarské divočiny jsou lemuři a primáti, ale setkáte se zde s celou řadou podivných tvorů.
svět

Madagaskar - Inspirace na cesty

251 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 101 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>