Nejprodávanější e-knihy - listopad 2019
zdraví a výchova dětí

Psychoterapie dítěte - 20%
Jedinečná publikace je autentickým a komentovaným záznamem psychoanalyticky orientované psychoterapie šestiletého chlapce.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Psychoterapie dítěte

135 Kč
108 Kč
Říkadla a jednoduchá cvičení - 20%
Přinášíme neocenitelnou pomůcku pro všechny rodiče a lektory, cvičící ve sportovních nebo mateřských centrech s dětmi od kojeneckého věku.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Říkadla a jednoduchá cvičení

186 Kč
149 Kč
Logopedické poradenství - 20%
"Otevřeně a upřímně předesílám, že vše, co začínáte číst ..., bude čistě osobní výpovědí někoho, kdo se s radostí i jistým uspokojením ohlíží za klopotnou, ale smysluplnou cestou logopedie, za více než čtyřicetiletým potýkáním se s vadami a poruchami řeči.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Logopedické poradenství

152 Kč
122 Kč
Krok za krokem 1. třídou - 20%
První třída... Magické slůvko "poprvé" provází prvňáčky celým rokem. Poprvé si sami přečtou knížku, poprvé se sami podepíší, poprvé vyřeší slovní úlohu, poprvé napíší domácí úkol a poprvé ho možná také zapomenou.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Krok za krokem 1. třídou

220 Kč
176 Kč
Mé dítě má autismus - 20%
Kniha Mé dítě má autismus je věnována všem rodičům, kteří vychovávají dítě s poruchami autistického spektra. Publikace matky autistického dítěte poodhaluje čtenáři každodenní starosti i radosti péče o dítě s touto poruchou.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Mé dítě má autismus

144 Kč
115 Kč
Obecná didaktika - 20%
Učebnice obecné didaktiky představuje myšlenkový systém, který vás uvede do vymezené vědní oblasti. Logické utřídění látky a vhled do soustavy jejího výkladu poskytuje studujícím teoretické poznání.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Obecná didaktika

339 Kč
271 Kč
Nejlepší nápady pro děti - 20%
Výtvarná tvorba je pro děti velice oblíbenou a zajímavou činností. Je pro ně hrou, ale i možností sebevyjádření, způsobem relaxace i terapie. Děti baví tvořit, zkoušet nové, pro ně neznámé techniky, objevovat a experimentovat.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Nejlepší nápady pro děti

144 Kč
115 Kč
Pohádkové příběhy k zábavě i k učení - 20%
Publikace, kterou právě držíte v ruce, vznikla se záměrem nabídnout učitelům a vychovatelům, kteří pracují s dětmi 1. stupně základní školy, a studentům učitelství náměty a didaktické hry.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Pohádkové příběhy k zábavě i k učení

157 Kč
126 Kč
Srovnávací pedagogika - 20%
Kniha odpovídá aktuální otázky a popisuje významné trendy, které určují podobu a výsledky vzdělávání v různých zemích od předškolního až po vysokoškolské.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Srovnávací pedagogika

224 Kč
179 Kč
Výživové poradenství u dětí do dvou let - 20%
Svým pojetím ojedinělá publikace je určena pro laktační poradce, pediatry, dětské sestry, nutriční terapeuty a další odborníky, kteří se zabývají výživou kojenců a malých dětí.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Výživové poradenství u dětí do dvou let

157 Kč
126 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 50 položek
<< < 1 .. 3 4 5