Nejprodávanější tituly - listopad 2019
cestopisy

Křížem krážem Zakavkazskem - 20%
E-kniha Křížem krážem Zakavkazskem pojednává o velkojízdě do končin Gruzie, Arménie a Náhorního Karabachu.
cestopisy
Ukázky

Křížem krážem Zakavkazskem

199 Kč
159 Kč
Podzim - Cesty za horizont - 11%
Čas podzimu je na jedné straně naprosto fantastický, jeho barevnost se mění jako v kaleidoskopu, je to také čas naplnění, kdy sbíráme plody, které nám Země nabízí, ale také doba usínání a příchodu temnot.
cestopisy

Podzim - Cesty za horizont

341 Kč
303 Kč
Rusko - 11%
Ďalší z Hiraxových cestopisov, tentoraz z Ruska. Autor v ňom opisuje svoj výstup na Elbrus severnou stranou a návštevu miest ako Moskva, Volgograd, Veľký Novgorod, Jaroslavľ, Piatigorsk, Kislovodsk...
cestopisy

Rusko

383 Kč
340 Kč
S bílým rytířem za sv. Jakubem - 11%
O Svatojakubské cestě již vyšel nespočet knih, ale tato je originální: povzbudí každého, v jehož nitru se pomalu probouzí k životu poutník. A kdo to vlastně je, ten „poutník“?!
cestopisy

S bílým rytířem za sv. Jakubem

293 Kč
260 Kč
Sabagiro už ne! - 20%
Flegmatik Šupl a perfekcionista Martin se rozhodnou vyrazit třiadvacetiletou Škodou Forman na velkou výpravu. Směřují do míst, kam jim české velvyslanectví v Moskvě důrazně nedoporučilo jezdit.
cestopisy
Ukázky

Sabagiro už ne!

149 Kč
119 Kč
Americká elegie - 11%
(1x)
Příběh rodiny Vancových začal v poválečné Americe nadějí. Autorovi prarodiče byli „zamilovaní, ale chudí jako kostelní myš“. Přestěhovali se z apalačského regionu Kentucky do Ohia s nadějí, že uniknou strašné chudobě, která je obklopovala.
cestopisy
Ukázky

Americká elegie

268 Kč
238 Kč
Austrálie země kontrastů - 11%
Leoš Šimánek s manželkou Lenkou se již pošesté vydali na chalupu do Orlických hor, aby tam bratrovi a švagrové líčili další zážitky z cest a vznikl tak nový autobiografický cestopis.
cestopisy

Austrálie země kontrastů

358 Kč
318 Kč
Hrdinové kapitalistické práce - 20%
(1x)
Kniha investigativní novinářky Saši Uhlové sestává v první řadě z reportáží, které napsala a postupně vydávala v rámci speciálního projektu magazínu A2larm.cz (ten na něj získal grant od Fondu na podporu nezávislé žurnalistiky).
cestopisy
Ukázky

Hrdinové kapitalistické práce

254 Kč
203 Kč
Ke štítům východu - 11%
První a zatím jediná ucelená kniha nejen v češtině, která pojednává o historii objevování a dobývání vrcholů v Asii mimo Himalájí. Dosud na toto téma nebyla publikována žádná kniha.
cestopisy

Ke štítům východu

351 Kč
312 Kč
Kia Ora E Hoa - 11%
Kia Ora E Hoa – příběh ze země Aotearoa – se odehrává v rozmezí sedmnácti let na Novém Zélandu. Je to nejen cestopis, ale především příběh člověka o jeho osudové cestě, kterým není nikdo jiný než autor sám.
cestopisy

Kia Ora E Hoa

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 70 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>