Nejprodávanější Kniha - listopad 2019
atlasy a mapy

Malta a Gozo - Lonely Planet - 11%
Úchvatně nádherné ostrovy Malta a Gozo mají pro každého něco: zářivé moře, plážové koktejly, historická města ze zlatavého kamene, prehistorické památky na vrcholcích útesů a potápěčské lokality proslulé jeskyněmi, lodními vraky i mořskými koníčky.
atlasy a mapy

Malta a Gozo - Lonely Planet

359 Kč
319 Kč
Nejkrásnější motorkářské trasy v Evropě - 11%
Nejúchvatnější mototrasy z celé Evropy konečně v jedné knize, spolu s detailními mapami a praktickými informacemi o trasách a populárních destinacích.
atlasy a mapy

Nejkrásnější motorkářské trasy v Evropě

719 Kč
639 Kč
Nejvýznamnější varhany České republiky - 11%
Cílem této unikátní publikace je představit varhanní nástroje na území České republiky, které jsou něčím významné, něčím cenné.
atlasy a mapy

Nejvýznamnější varhany České republiky

1 071 Kč
952 Kč
Norsko - Inspirace na cesty - 11%
Norsko je zemí, která v sobě skrývá neopakovatelné kouzlo a svým návštěvníkům umí připravit nevšední zážitky. Města jsou malebná a zdejší čistá příroda je opravdovým balzámem na duši.
atlasy a mapy

Norsko - Inspirace na cesty

206 Kč
183 Kč
Po Čechách stezkami ušlechtilých koní - 11%
Knížka je koncipována jako průvodce, v každé ze sedmi etap je námi vytvořená mapka sídla včetně okolí, popis nejzajímavějších lokalit a GPS souřadnice vybraných míst.
atlasy a mapy

Po Čechách stezkami ušlechtilých koní

260 Kč
231 Kč
Rozhlednovým rájem 2019
(1x)
Vzhůru na rozhledny – na kole, pěšky, vlakem, autem i lanovkou.
V další rozhlednové knize jsou představeny nové a krásné rozhledny postavené v letech 2016 - 2019 a také rozhledny v této době přestavěné či opravené.
atlasy a mapy

Rozhlednovým rájem 2019

62 Kč
Singapur do kapsy - Lonely planet
Singapur, elegantní, výrazné a přitažlivé město, mění usedlé stereotypy svou ambiciózní architekturou, dynamickými muzei, proslulými kuchaři a módními butiky.
atlasy a mapy

Singapur do kapsy - Lonely planet

116 Kč
Skotsko - Inspirace na cesty - 11%
Průvodce Skotskem popisuje ta nejzajímavější místa a zážitky v Edinburku, Glasgow a v dalších městech. Najdete v něm inspirace na výlety do přírody, na skotskou vysočinu, k návštěvě starobylých hradů a dokonce i táhlých písečných pláží.
atlasy a mapy

Skotsko - Inspirace na cesty

206 Kč
183 Kč
Šumava - Česko všemi smysly - 11%
Průvodce Šumava z edice „Česko všemi smysly“ vyšel poprvé v r. 2011 a byl již beznadějně rozebraný – proto v r. 2019 přichází nakladatelství S & D (Soukup & David) s jeho druhým, aktualizovaným vydáním.
atlasy a mapy

Šumava - Česko všemi smysly

269 Kč
239 Kč
Tajemná místa pohanů - 11%
Z pohledu jednoho lidského života zahrnuje pohanská doba sahající od našich prvních předků až ke starým Slovanům nepředstavitelně dlouhé časové období lidských dějin.
atlasy a mapy

Tajemná místa pohanů

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 92 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 10 > >>