Nejprodávanější tituly - listopad 2019
alternativní medicína

Přírodní hormonální léčba - 11%
(1x)
Pokud je náš přirozený hormonální stav vyveden z rovnováhy, například v pubertě, po těhotenství, když ženy i muži (!) přicházejí do let, v období velkého stresu a podobně, může docházet k různým potížím.
alternativní medicína
Ukázky

Přírodní hormonální léčba

260 Kč
231 Kč
Světlo lék budoucnosti - 11%
Kniha pojednává o využití světla při ošetřování nejrůznějších druhů rakoviny, deprese, stresu, problémů se zrakem, premenstruačního syndromu, sexuálních dysfunkcí, poruch učení a imunitního systému.
alternativní medicína

Světlo lék budoucnosti

171 Kč
152 Kč
Tibetská medicína v praxi - 11%

Před vámi se nachází výsledek dlouholetých úvah, sledování křižovatek lidských osudů, historie nemocí a jejich léčby. Tibetská medicína je založena na pochopení vzájemného propojení mezi rozumem, tělem, duší a vnějším světem.

alternativní medicína

Tibetská medicína v praxi

170 Kč
151 Kč
Dřevo se stává vodou - 6%
(3x)
Autorka se věnuje všem pěti hlavním elementům čínské medicíny, tedy vodě, dřevu, kovu, ohni a zemi, a pokouší se v jasném a přehledném výkladu ukázat, jak tyto principy vlastně fungují a jak bychom s nimi měli pracovat, abychom se cítili lépe.
alternativní medicína

Dřevo se stává vodou

253 Kč
238 Kč
Jemná motorika - 20%
Tato vysoce odborná kniha se zaměřuje na různé aspekty jemné motoriky.
alternativní medicína
Ukázky

Jemná motorika

254 Kč
203 Kč
Reiki - léčba pro tělo, mysl a duši - 11%
Kniha neslibuje právě málo. Poprvé v ní najdeme všechno, co je známo o původu a historii tradiční Reiki. Je myšlena jako referenční kniha pro učitele, cvičitele a žáky. Zároveň je obsáhlým úvodem k praxi.
alternativní medicína

Reiki - léčba pro tělo, mysl a duši

295 Kč
262 Kč
Učebnice ájurvédy I. - 11%
(2x)
Vydáním Učebnice ájurvédy vstoupilo ájurvédské vzdělávání do nové etapy. Jedná se o první učebnici ájurvédské medicíny, napsanou pro západní studenty. Její vydání by mělo na Západě přispět k rozvoji prvních skutečných ájurvédských vysokých škol.
alternativní medicína

Učebnice ájurvédy I.

608 Kč
540 Kč
Léčebný kód - 6%
(3x)
Metoda léčebných kódů byla Alexi Loydovi doslova vnuknuta při návratu domů ze semináře, a jak sám v úvodu knihy píše, byla to odpověď na dvanáct let trvající hledání léku na těžké deprese jeho manželky.
alternativní medicína

Léčebný kód

289 Kč
272 Kč
Matrix Energetics - 11%
R.Bartlett zjistil, že slabý dotek spojený s cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice.
alternativní medicína

Matrix Energetics

324 Kč
288 Kč
Tejpování pevnými a pružnými tejpy - 11%
Tejpování je metoda obvazování tělesných partií, nejčastěji končetin, pomocí pevných a pružných lepicích pásek o různé šířce podle velikosti a umístění tejpové aplikace.
alternativní medicína

Tejpování pevnými a pružnými tejpy

171 Kč
152 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 70 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>