Nejprodávanější Kniha - listopad 2019
alternativní medicína

Dřevo se stává vodou - 6%
(3x)
Autorka se věnuje všem pěti hlavním elementům čínské medicíny, tedy vodě, dřevu, kovu, ohni a zemi, a pokouší se v jasném a přehledném výkladu ukázat, jak tyto principy vlastně fungují a jak bychom s nimi měli pracovat, abychom se cítili lépe.
alternativní medicína

Dřevo se stává vodou

253 Kč
238 Kč
Reiki - léčba pro tělo, mysl a duši - 11%
Kniha neslibuje právě málo. Poprvé v ní najdeme všechno, co je známo o původu a historii tradiční Reiki. Je myšlena jako referenční kniha pro učitele, cvičitele a žáky. Zároveň je obsáhlým úvodem k praxi.
alternativní medicína

Reiki - léčba pro tělo, mysl a duši

295 Kč
262 Kč
Léčebný kód - 6%
(3x)
Metoda léčebných kódů byla Alexi Loydovi doslova vnuknuta při návratu domů ze semináře, a jak sám v úvodu knihy píše, byla to odpověď na dvanáct let trvající hledání léku na těžké deprese jeho manželky.
alternativní medicína

Léčebný kód

289 Kč
272 Kč
Matrix Energetics - 11%
R.Bartlett zjistil, že slabý dotek spojený s cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice.
alternativní medicína

Matrix Energetics

324 Kč
288 Kč
Tejpování pevnými a pružnými tejpy - 11%
Tejpování je metoda obvazování tělesných partií, nejčastěji končetin, pomocí pevných a pružných lepicích pásek o různé šířce podle velikosti a umístění tejpové aplikace.
alternativní medicína

Tejpování pevnými a pružnými tejpy

171 Kč
152 Kč
Jak se uzdravit z rakoviny - 11%
O tom, jak lze různými nekonvenčními, nepoškozujícími a převážně i lacinými metodami vítězit nad rakovinou, a to zejména prostředky domácí samoléčby.
alternativní medicína

Jak se uzdravit z rakoviny

315 Kč
280 Kč
Nemoc jako cesta - 11%
(1x)
Originální pohled na tělesná onemocnění – infekce, bolesti hlavy, úrazy, srdeční a žaludeční potíže, nádory a AIDS.
alternativní medicína

Nemoc jako cesta

269 Kč
239 Kč
Proč se lidé neléčí a jak mohou - 11%
"Jako novinářka v Chicagu,“ vzpomíná autorka knihy, světově uznávaná průkopnice v oblasti energetické medicíny a lidského vědomí, „jsem kouřila, pila kávu po litrech, neměla žádný pohyb a vůbec jsem nevěnovala pozornost tomu, co jím.
alternativní medicína

Proč se lidé neléčí a jak mohou

251 Kč
223 Kč
Ájurvédské recepty pro zdraví - 11%
Harmonická strava, vytvářená vhodnou kombinací potravin a koření, je základem návratu k rovnováze organismu. V této výjimečné kuchařce našeho předního odborníka na ájurvédskou medicínu najdete originální recepty.
alternativní medicína

Ájurvédské recepty pro zdraví

269 Kč
239 Kč
Praktický průvodce Reiki - 11%
Jeden z neuznávanějších evropských mistrů reiki otevírá pohled do své pokladnice znalostí a dělí se o své zkušenosti a techniky, jež z jeho seminářů dělají opravdový zážitek.
alternativní medicína

Praktický průvodce Reiki

250 Kč
222 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 66 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>