Nejprodávanější hudba - listopad 2019

Loutky
Skupina Škwor se na svém čtvrtém řadovém albu dobrala pozice, po níž prahne drtivá většina jejích souputníků. Album Loutky potvrzuje, že dostavěla svůj charakteristický zvuk a současně potvrdila jeho funkčnost.

Loutky

267 Kč
Luna nad Iglau
Lídr Třináctky ve své bezmála čtyřicetileté kariéře poprvé propůjčil svůj nezaměnitelný charismatický hlas skladbám, které sám autorsky nepřipravil. Album „Luna nad Iglau“ mohlo vzniknout jen díky hluboké lidské a filozofické propojenosti tvůrců.

Luna nad Iglau

314 Kč
Mr Bad Guy
Nově zmixovaná 11tracková speciální edice desky Mr. Bad Guy.

Mr Bad Guy

350 Kč
My Songs
Britský hudebník Sting vydává desku My Songs. Kolekce, která bude dostupná v několika formátech včetně deluxe edice, obsahuje Stingovy neoslavovanější hity oblečené do hávu vhodného pro rok 2019.

My Songs

1 196 Kč
Nadechnutí. Živě
Album je živým záznamem netradičního spojení skupiny Čechomor a Kumpanových muzikantů.

Nadechnutí. Živě

332 Kč
Nanovo
Voxel na svém třetím albu Voxel vyměnil kytaru za mandolínu a vedle sebe postavil kapelu, se kterou se vydává do indie folkových končin

Nanovo

314 Kč
Nebe je zatažený
Trojalbum sólových koncertních nahrávek Filipa Topola (1965-2013) zpřístupňuje jednu důležitou, svébytnou podobu hudebníkova a básníkova světa. Možná tu "nejniternější a nejosobnější, nezaštítěnou nějakým kolektivem," jak sám říkal.

Nebe je zatažený

359 Kč
Nemůžu popadnout tvůj dech
(1x)
Páteř alba tvoří skladby, které představují vrchol koncertů ASPM, a které se v průběhu let proměňovaly a zrály -Asi v tom bude nějakej háček(Spálený), Mezi břehy(Spálený), 100000 modrých sluncí (Spálený / Krůta) a Mé múze(Spálený / Velíšek).

Nemůžu popadnout tvůj dech

494 Kč
Nikola Šuhaj loupežník
Jubilejní reedice legendárního alba z roku 1974 a 7 písniček navíc. Rok 2019 je pro toto album, ale především pro sourozence Ulrychovy v hned několika ohledech výroční.

Nikola Šuhaj loupežník

584 Kč
No.6 Collaborations Project
No. 6 Collaborations Project je čtvrté album anglického zpěváka a písničkáře Eda Sheerana. Jde o pokračování jeho staršího projektu, na kterém spolupracoval s nejrůznějšími hosty.

No.6 Collaborations Project

791 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 146 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 15 > >>