Nejprodávanější e-knihy - listopad 2019
osobnosti a osudy

Ještě pár odpovědí - 20%
Autor se ohlédl ještě jednou za svou politickou dráhou a zodpověděl otázky týkající se práce vlády ČSSR zejména v době tzv. normalizace, klíčových událostí té doby a osobností, s nimiž se setkával a spolupracoval.
osobnosti a osudy
Ukázky

Ještě pár odpovědí

129 Kč
103 Kč
Kryl - 20%
Třetí, rozšířené vydání knihy, která připomíná Kryla jako písničkáře a básníka, sběrnou metodou materiálů odhaluje mýty, omyly a scestná tvrzení, která jsou s ním stále spojována.
osobnosti a osudy
Ukázky

Kryl

75 Kč
60 Kč
Ututlané dějiny - 20%
Felix Krumlovský, autor několika pozoruhodných knížek o české historii, si vzal na paškál celkem 35 osobností, slavných Čechů a Moravanů, aby se podíval, na některé záhady, které jsou s nimi spojeny.
osobnosti a osudy
Ukázky

Ututlané dějiny

139 Kč
111 Kč
Růžena Šlemrová - 20%
Herecké umění Růženy Šlemové se vyznačovalo nápadně osobitým, charakteristickým projevem, který převyšovala už snad pouze její vrozená noblesa a elegance, s jakou ke všem filmovým postavám přistupovala.
osobnosti a osudy
Ukázky

Růžena Šlemrová

139 Kč
111 Kč
Život s erbem Tatry - 20%
Život hlavního konstruktéra Tatry Kopřivnice - ing. Milana Galii - lze v pravém slova smyslu charakterizovat jako život s erbem Tatry. Dvacet čtyři let ve funkci je nejdelší doba ze všech jeho předchůdců a velmi těžko někdo tento rekord překoná.
osobnosti a osudy
Ukázky

Život s erbem Tatry

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 65 položek
<< < 1 .. 5 6 7