Nejprodávanější Kniha - listopad 2019
detektivky

Kokain Blues - Slečna Fisherová vyšetřuje - 11%
(3x)
První z knížek ze světoznámé krimi série Phryne Fisherová vyšetřuje, předloha úspěšného televizního seriálu Miss Fisher Murder Mysteries (u nás na Netflixu).
detektivky
Ukázky

Kokain Blues - Slečna Fisherová vyšetřuje

257 Kč
229 Kč
Na okraji - 11%
(1x)
Uprostřed Švédska na hranici krajů Västergötland a Värmland leží v hlubokých lesích vesnice Gullspang. Jednoho horkého léta odsud zmizí sedmnáctiletá Annabelle....
detektivky

Na okraji

314 Kč
279 Kč
Stockholm: Recept na vraždu
(1x)
Kniha je volným pokračováním úspěšného titulu Stockholm: Přísně tajné. Nablýskaný svět luxusních restaurací má dvě tváře. To, co je vidět, jsou pokrmy netušených chutí, usmívající se obsluha, dokonalý servis.
detektivky

Stockholm: Recept na vraždu

89 Kč
The Prague Sonata - 11%
Pages of a weathered original sonata manuscript - the gift of a Czech immigrant living in Queens - come into the hands of Meta Taverner, a young musicologist whose concert piano career was cut short by an injury.
detektivky

The Prague Sonata

413 Kč
367 Kč
Colorado Kid - 11%
(1x)
Některé záhady jsou neřešitelné… Studentka žurnalistiky přijíždí na odlehlý ostrov kvůli stáži v místních novinách. Jednoho dne se dozvídá, že ostrůvek skrývá záhadu, o níž jí dosud nikdo neřekl.
detektivky

Colorado Kid

198 Kč
176 Kč
Stockholm - Přísně tajné
(5x)
Stockholm - Přísně tajné je napínavý příběh o honbě za uznáním a láskou v současném Stockholmu, který se okamžitě po svém vydání stal bestsellerem ve Švédsku, Německu, Itálii a dalších zemích.
detektivky
Ukázky

Stockholm - Přísně tajné

89 Kč
Temné hlubiny - 11%
(6x)
Když dostane detektiv šéfinspektor Erika Fosterová tip, že by klíčový důkaz ve velkém drogovém případu mohl být ukryt v zatopeném lomu na okraji Londýna, nařídí jeho prohledání. Z hlubin však její kolegové vyzdvihnou nejen důkazy k tomuto případu, ale i kostru malého dítěte.
detektivky

Temné hlubiny

404 Kč
359 Kč
Není cesty zpět - 1%
(1x)
Měl to být skvělý večírek, jenže když Emily Kaneová dorazí ke své sestře Carrie, objeví jen prázdný dům. Večeře se vaří na sporáku, televize je zapnutá. Carrie, její manžel a dvě dcery jsou pryč.
detektivky

Není cesty zpět

404 Kč
399 Kč
13 hodin - 47%
Někdo by detektiva Bennyho Griessela nazval legendou. Jiní by řekli, že je to starý opilec. Ať tak či onak, na to, aby mohl být povýšen, šlápl Benny v průběhu let na kuří oko příliš mnoha lidem.
detektivky

13 hodin

279 Kč
148 Kč
Poslední Laponec
(2x)
Napínavý román z prostředí dálného Severu ověnčený víc než 20 literárními cenami.
detektivky

Poslední Laponec

179 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 205 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 21 > >>