Nejprodávanější Kniha - listopad 2019

Jeskyně a doly Jizerských hor
Kniha představuje souhrnný pohled na problematiku podzemních objektů v Jizerských horách.

Jeskyně a doly Jizerských hor

405 Kč
Kalendář - Kouzlo starých plakátů 2020
Jedná se o plnobarevný nástěnný kalendář pro rok 2020. Tento kalendář nabízí zpětný pohled na dobovou reklamu z celého světa, motivy byly citlivě vybrány panem Karlem Mrázem.

Kalendář - Kouzlo starých plakátů 2020

306 Kč
Karel žije dál...
Autoři knihy, která vznikala od roku 2016, vidí Karla Gotta také jako muže velice interesantního, opravdového gentlemana, člověka pracovitého a zásadového a veskrze slušného.Představují ho zejména prostřednictvím vzpomínek a zážitků jeho přátel.

Karel žije dál...

314 Kč
Katedrála viditelná a neviditelná
(1x)
Dvoudílná publikace představuje unikátní zpracování tisícileté historie katedrály sv. Víta, Václava, Vojtěcha a Panny Marie na Pražském hradě založené na jedinečné spolupráci odborníků z řad archeologů, geologů, historiků architektury a umění.

Katedrála viditelná a neviditelná

3 973 Kč
Kategorie
(1x)
Spis patří přes svůj nevelký rozsah k dílům, jež zásadně ovlivnila vývoj západního myšlení od antiky až po současnost.

Kategorie

223 Kč
Kepler62: Tajemství. Kniha šestá
Šestý závěrečný díl napínavé šestidílné finsko-norské série vesmírného dobrodružství z budoucnosti Kepler62.

Kepler62: Tajemství. Kniha šestá

260 Kč
Klid
50 cvičení vědomé pozornosti, která vám pomohou zbavit se stresu, ať už jste kdekoli. Bez ohledu na to, co děláte a jak moc máte práce, vždy můžete znovu najít svůj vnitřní klid.

Klid

223 Kč
Klub mysli
(1x)
Propojením novátorského výzkumu a osobnějších příhod a historek Klub mysli soucitně a s důvtipem zkoumá morální dimenze vnímání mysli. Odhaluje přitom překvapivě jednoduché základy toho, co nás nutí milovat, nenávidět, zraňovat a chránit.

Klub mysli

395 Kč
Kolem Jakuba
(4x)
Pozoruhodná povídková sbírka je svérázným autorským příspěvkem k věčnému literárnímu tématu malého člověka ve víru velkých dějin, příběhy konkrétních jednotlivců na pozadí dějinných zlomů a společenských přeměn....
Ukázky

Kolem Jakuba

232 Kč
Komunistický manifest
(1x)
Druhá nejprodávanější kniha všech dob, unikátně v komiksovém provedení hlavního kreslíře britského deníku The Guardian. Povinná četba: nemusíte jej milovat, ale měli byste jej znát. Proletáři všech zemí, spojte se!

Komunistický manifest

314 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>