Nejprodávanější Kniha - listopad 2019
česká

Hvězdné návraty - 11%
Tato velká kniha je souborem unikátních rozhovorů a setkání s poctivými „dělníky“ filmového plátna, televizní obrazovky či divadelních prken, pro které je nebo byla herecká práce posláním a smyslem života.
česká

Hvězdné návraty

233 Kč
207 Kč
Chalupa v Niedergruntu
Budu vyprávět o chalupě v bukovém lese, na břehu řeky stojící o samotě. Kolem ní se časem nachumlala maličká osada dalších chalup a chaloupek. Dnes je z osady vesnička s poštou a kostelíkem kde všude daleko a pán bůh vysoko.
česká

Chalupa v Niedergruntu

224 Kč
Chalupáři - nová generace
Strýček Bořek se po letech vrací do Prahy z USA, kde jako burzovní hráč zkrachoval. Ke klidné penzi v domovině chce užít byt na Malé Straně, který ještě před sametem jako emigrant opustil.
česká

Chalupáři - nová generace

171 Kč
Ignát Wurm. Poslední z družiny Sušilovy - 11%
Publikace je věnována životu a dílu Ignáta Wurma, katolického kněze, poslance Moravského zemského sněmu v Brně a Říšské rady ve Vídni, a především horlivého vlastence.
česká

Ignát Wurm. Poslední z družiny Sušilovy

215 Kč
191 Kč
Iluze pravdy
(1x)
Strhující thriller z nedaleké budoucnosti. Šéf odboru kybernetické kriminálky, plukovník Marek, se chystá na odchod do penze. Těší se na klidné časy na svém statku v Posázaví.
česká

Iluze pravdy

71 Kč
In search of a shared expression - 11%
Karel Čapek (1890-1938) wrote at the time when the travel writing genre gained some of its most prominent artistic and narrative features, and the theme of travel permeated both literature and visual art.
česká

In search of a shared expression

405 Kč
360 Kč
Já a Anastázie - 11%
(1x)
Každá je jiná: Markéta podědila dědečkovu vášeň pro vědu a vyzbrojená lupou a mikroskopem prozkoumává svět, zatímco Anastázie jím lehkými baletními krůčky proplouvá.
česká

Já a Anastázie

206 Kč
183 Kč
Jací jsou? - Italové - 11%
Zábavný průvodce povahou Italů. Kniha vás vážně i humornou formou seznámí s životním stylem Italů a jejich zvyklostmi. Dozvíte se, jak se Italové baví, jak pracují, jak funguje italská rodina a byznys vůbec.
česká

Jací jsou? - Italové

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Izraelci - 11%
Nový zábavný průvodce povahou Izraelců vám nabídne fakta i zajímavosti o jejich každodenním životě, abyste s nimi snadněji navázali kontakt.
česká

Jací jsou? - Izraelci

134 Kč
119 Kč
Jájínek - 11%
(1x)
Muži mají (zatím ještě) na konci trupu poměrně směšně vypadající výrůstek, jakýsi vodovodní kohoutek, kterým se zbavují přebytečných a nezdravých tekutin, a také se s jeho pomocí rozmnožují (zatím ještě), což přináší všelijaké radosti.

česká

Jájínek

118 Kč
105 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>