Nejprodávanější tituly - listopad 2019
ostatní

Můj život bez mříží - 11%
Nové vydání autentického vyprávění Jiřího Kájinka propuštěného díky milosti udělené prezidentem republiky, o svém dětství, dospívání, láskách, zálibách, o vztahu k lidem, ke svobodě…
ostatní

Můj život bez mříží

179 Kč
159 Kč
Musée d'Orsay - 11%
Musée dOrsay, které je ve světě známé především díky mistrovským dílům impresionistů, má ve svých sbírkách tisíce maleb, soch i předmětů užitého umění od nejlepších umělců druhé poloviny 19. a počátku 20. století.
ostatní

Musée d'Orsay

539 Kč
479 Kč
Mých tisíc životů
(3x)
Víc než jen autobiografie. V této osobité vzpomínkové knize Belmondo vypráví o výjimečném a šťastném životě, o úporném boji, který vedl za svůj sen stát se hercem.
ostatní

Mých tisíc životů

89 Kč
Myslivost s kamerou i s puškou - 11%
Pavel Sztwiertnia se narodil v Třinci roku 1949. V r. 1973 absolvoval lesnickou fakultu VŠZ v Brně. Pracoval jako lesník v Beskydech, Jeseníkách a ve Žďárských vrších v době, kdy v tamních honitbách byl ještě dostatek jelení zvěře.
ostatní

Myslivost s kamerou i s puškou

206 Kč
183 Kč
Naučte se malovat: Olejomalba 2 - 11%
Chcete se naučit malovat olejem, ale nemůžete tomu věnovat celé dny? Vyzkoušejte „rychlou“ olejomalbu, techniku olejomalby mokrý do mokrého.
ostatní

Naučte se malovat: Olejomalba 2

359 Kč
319 Kč
Nezmaři nic nezmaří - 11%

V první knížce „Prapodivné cesty Nezmarů“, kterou autor Daniel Polman uvedl v roce 2014 jako svou pohádkovou prvotinu, představil malým i velkým čtenářům poprvé rodinu Nezmarových z podkrkonošské Nové Paky.

ostatní

Nezmaři nic nezmaří

187 Kč
166 Kč
Neznám druhé takové zvíře, jako je pes - 11%
RNDr. František Šusta, PhD. pracoval deset let jako profesionální trenér zvířat v zoo a získal i řadu mezinárodních ocenění. Poté, co se krom exotů začal věnovat i psům, užasl nad oddaností a tolerancí, kterou projevují ve vztahu ke svým páníčkům.
ostatní

Neznám druhé takové zvíře, jako je pes

269 Kč
239 Kč
Nový Zéland - Lonely Planet

„V době, kdy naše planeta prochází znepokojivými klimatickými i politickými změnami, je dobré vědět, že existuje Nový Zéland. Tato řídce osídlená, zelená, poklidná a vstřícná země nabízí dokonalý únik od všech problémů.“ S tímto průvodcem z proslulé

ostatní

Nový Zéland - Lonely Planet

404 Kč
Numismatika a notafilie - 11%
Populárně-naučná kniha Numismatika a notafilie s podtitulem Základy sběratelství zájmových předmětů by měla pomoci začínajícím i pokročilým sběratelům orientovat se ve vybraném oboru sběratelství.
ostatní

Numismatika a notafilie

449 Kč
399 Kč
O šestiúhelné sněhové vločce - 11%
Konečně máme možnost přečíst si v češtině kouzelné Keplerovo dílko sepsané v Praze nejspíše roku 1610. Je to jistě hezký dárek, stejně jako kdysi byl před mnoha staletími tento novoroční pozdrav autorovu mecenáši a patronovi.
ostatní

O šestiúhelné sněhové vločce

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>