Nejprodávanější Kniha - prosinec 2019
beletrie

Slzy mrtvé jeptišky
Novicka byla brutálně zavražděna. Nikdo si nedokáže představit, proč by této mladé ženě, která chtěla zasvětit svůj život Bohu, chtěl kdokoliv ublížit. Měla snad nějaké tajemství či temnou minulost, která by onen hrůzný čin dokázala vysvětlit?
beletrie

Slzy mrtvé jeptišky

296 Kč
Snové písně 2.
Ve druhém svazku se můžete těšit z vrcholných prací slovutného spisovatele včetně některých česky dosud nepublikovaných. Najdete zde mimo jiné skvělou hororovou novelu Proměna kůže oblíbenou povídku i Portréty dětí.
beletrie
Ukázky

Snové písně 2.

430 Kč
Sobí mafie
(2x)
Utsjoki, nejzazší kout severního Finska, kraj sobů, Sámů a polární záře. Chudý a zastrčený kout země, kde vládnou rodové klany a kde má zákon jen poradní slovo. Zní poslední věta povědomě? Podobnost se Sicílií není náhodná.
beletrie

Sobí mafie

358 Kč
Sourozenci
Kniha je určená pro děti, které někdy mají problém se svým sourozencem.
beletrie

Sourozenci

224 Kč
Spis Vaterland
(2x)
Červenec 1932, berlínská policie stojí před záhadou: v nákladním výtahu v „Domě Vaterland“, legendárním chrámu zábavy na Postupimském náměstí, leží mrtvý muž. Vše nasvědčuje tomu, že se utopil.
beletrie

Spis Vaterland

404 Kč
Stalin
Dějiny nám ukazují Stalina jako Leninova korunního prince, který po něm převzal vládu nad Sovětským svazem a udržel si ji až do konce svého života.
beletrie

Stalin

449 Kč
Staré pověsti české
Do knihy s názvem Staré pověsti české (poprvé 1894) shrnul Alois Jirásek své osobité interpretace čtyřiatřiceti národních pověstí a pokusil se tak oživit nejen příběhy z českého dávnověku a z dob křesťanských, ale i pražské pověsti či prastaré věštby
beletrie
Ukázky

Staré pověsti české

314 Kč
Strom
Vydejte se do tajemného světa, který se skrývá v kořenech, pod kůrou či v koruně stromu.
beletrie

Strom

314 Kč
Šarlatáni
Noah Rothauser, čerstvý šéf rezidentů v Boston Memorial Hospital, má v nové funkci plné ruce práce – od přípravy programů operací až po řešení následků úmrtí pacientů.
beletrie

Šarlatáni

134 Kč
Šitíčko
Tahle knížka je vlastně záznam důvěrných rozhovorů íránských žen, příbuzných i známých autorky, které upřímně i vtipně probírají intimní, rodinné i širší záležitosti.
beletrie

Šitíčko

269 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100